Survivor 2024: Ανακοινώθηκε επίσημα – Το πρώτο trailer για τη μεγάλη πρεμιέρα

December 20, 2023


Survivor 2024: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor με τον ΣΚΑΪ να ανακοινώνει το βράδυ της Τρίτης 19/12 και επίσημα πια την ημέρα που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα μας είχε ενημερώσει για αυτό ο Ατζούν Ιλιτζαλί.Φυσικά και όσα είχε αναφέρει ο Τούρκος παραγωγός επιβεβαιώθηκαν και έτσι το ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίν…

...ικο θα ξεκινήσει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.Survivor 2024: Το νέο trailer για τη μεγάλη πρεμιέραΣε 18 λοιπόν ημέρες από σήμερα επιστρέφει το Survivor με το κοινό να αναμένει αγωνιωδώς τις εξελίξεις. Με βάση μάλιστα τους παλιούς κύκλους του ριάλιτι, από τις επόμενες ημέρες αναμένονται να βγαίνουν...

Survivor 2024: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor με τον ΣΚΑΪ να ανακοινώνει το βράδυ της Τρίτης 19/12 και επίσημα πια την ημέρα που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα μας είχε ενημερώσει για αυτό ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Φυσικά και όσα είχε αναφέρει ο Τούρκος παραγωγός επιβεβαιώθηκαν και έτσι το ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο θα ξεκινήσει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Survivor 2024: Το νέο trailer για τη μεγάλη πρεμιέρα

Σε 18 λοιπόν ημέρες από σήμερα επιστρέφει το Survivor με το κοινό να αναμένει αγωνιωδώς τις εξελίξεις. Με βάση μάλιστα τους παλιούς κύκλους του ριάλιτι, από τις επόμενες ημέρες αναμένονται να βγαίνουν νέα trailers με τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.