Με γούνινες παντόφλες γνωστού οίκου & κολάν – Εντυπωσιακή η Μαλού συνοδευόμενη από τον Κουβανό, καλλονό σύζυγό της

December 20, 2023


Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο σύζυγός της, Juan Rodriguez αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι με τους δύο να έχουν μια εξωτική ομορφιά βλέποντας τους κανείς για πρώτη φορά σε κοινή εμφάνιση.Από τη μεριά του ο Juan κατάγεται από την Κούβα οπότε δικαιολογείται η αίσθηση αυτή, που αφήνει η αύρα και η εικόνα του. Η τραγουδίστρια από την άλλη κατάγεται από την Καλαμάτα, ωστόσο όλα αυτά τα …

...χρόνια έχει συνηθίσει να απαντάει σε ερωτήσεις αναφορικά με την καταγωγή της.Η βόλτα της Μαλού Κυριακοπούλου με τον σύζυγό τηςΠρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr σε μία κοινή και σπάνια βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί...

Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο σύζυγός της, Juan Rodriguez αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι με τους δύο να έχουν μια εξωτική ομορφιά βλέποντας τους κανείς για πρώτη φορά σε κοινή εμφάνιση.

Από τη μεριά του ο Juan κατάγεται από την Κούβα οπότε δικαιολογείται η αίσθηση αυτή, που αφήνει η αύρα και η εικόνα του. Η τραγουδίστρια από την άλλη κατάγεται από την Καλαμάτα, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει να απαντάει σε ερωτήσεις αναφορικά με την καταγωγή της.

Η βόλτα της Μαλού Κυριακοπούλου με τον σύζυγό της

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr σε μία κοινή και σπάνια βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί η Μαλού να είχε κάνει μια casual εμφάνιση, ωστόσο κατάφερε να συνδυάσει άψογα αθλητικό κολάν, με εξώφτερνα παπούτσια – παντόφλες γνωστού οίκου με χακί τζάκετ (δείτε εδώ το ζευγάρι στα μπουζούκια).

Μαλού Κυριακοπούλου - Juan Rodriguez
Μαλού Κυριακοπούλου - Juan Rodriguez - Βόλτα

Η εξομολόγηση για τη γνωριμία και τον γάμο τους

«Δεν μένω μόνιμα στην Καλαμάτα. Είμαστε μισές μέρες στην Αθήνα για δουλειά και μισές στην Καλαμάτα. Μην τα μπερδεύουμε. Του αρέσει του Χουάν η Καλαμάτα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τον Χουάν τον γνώρισα σε ένα latin bar. Συναντηθήκαμε, χορέψαμε, εκείνος το ζήτησε. Δεν με ήξερε, δεν παρακολουθούσε. Ήμουν η κοπέλα εκείνης της βραδιάς που πήρε να χορέψει. Με ενθουσίασε σαν άντρας, για να είναι άντρας μου πλέον, απλά χαθήκαμε και βρεθήκαμε μετά από 3 χρόνια πάλι, ψιλο-τυχαία. Τότε είχα βγάλει το “Τους είπες πως” και βλέπω ένα βράδυ ένα μήνυμα που μου έστειλε “ακούω το Τους Είπες Πως και νιώθω… αλήτη”. Έτσι έσπασε ο πάγος».

«Διορθώθηκε ο… αλήτη, έγινε αλήτης πια και περάσανε τα χρόνια», είπε η Μαλού πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.