Αννούλα Φλωρινιώτη: «Στο τέλος του, είχε χάσει την ομιλία του, με χάιδευε και με φiλαγε»

December 20, 2023


Στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον θάνατο του 39χρονου αδερφού της, 6 μήνες αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας τους.«Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κα…

...πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε. »Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο...

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον θάνατο του 39χρονου αδερφού της, 6 μήνες αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας τους.

Έφυγε το πρωί δυστυχώς

«Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε. »Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.