Γεωργιάδης για click away: Πετύχαμε να έχουμε τζίρο καλύτερο του μηδενός

December 20, 2020


«Το αίτημα πολλών επιχειρηματιών να ανοίξει το λιανεμπόριο και να λειτουργήσει με ραντεβού απορρίφθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων ακριβώς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και να …



«Το αίτημα πολλών επιχειρηματιών να ανοίξει το λιανεμπόριο και να λειτουργήσει με ραντεβού απορρίφθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων ακριβώς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και να σημειωθούν φαινόμενα συνωστισμού», σημείωσε ο Α. Γεωργιάδης.

Μιλώντας το Mega, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, είπε «στο εμπόριο αν ξεκινάς με γκρίνια και αρνητισμό θα πουλήσεις λιγότερο».

Ο ίδιος, ανέφερε ότι δοκίμασε το σύστημα του click away προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία του κι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Υποστήριξε ότι τα παράπονα που γίνονται από τους επιχειρηματίες δεν είναι γιατί δε δουλεύει το σύστημα, αλλά γιατί δεν ανοίγουν τα καταστήματά τους.

Ωστόσο έχει παρθεί η απόφαση να μη ρισκάρουμε την πανδημία, τόνισε και πρόσθεσε πως το σύστημα λειτουργεί αν και στην αρχή ο κόσμος ήταν μουδιασμένος. «Εχουμε πετύχει να έχουμε έναν κάποιο τζίρο, αλλά είναι καλύτερος του μηδενός», είπε χαρακτηριστικά. «Χρειάζεται χαμόγελο και καλή διάθεση», συμπλήρωσε.

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή και τα χρέη που δημιουργούνται εν καιρώ πανδημίας και καραντίνας, υποστήριξε πως όλα αυτά θα συζητηθούν με τον τελικό λογαριασμό και όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα. «Δε θα τους αφήσουμε να καταστραφούν», κατέληξε.

Πηγή : hairt.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.