Άγριο έγκλημα: 44χρονος βίασε, έσπασε το λαιμό και έκαψε το πτώμα 26χρονης

December 19, 2020


44χρονος πριν από πέντε χρόνια είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία μιας 26χρονης καθώς την είχε βιάσει, της είχε σπάσει το λαιμό και στο τέλος είχε κάψει το πτώμα μετά από καβγά που είχαν σε πάρτι. Ε…



44χρονος πριν από πέντε χρόνια είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία μιας 26χρονης καθώς την είχε βιάσει, της είχε σπάσει το λαιμό και στο τέλος είχε κάψει το πτώμα μετά από καβγά που είχαν σε πάρτι. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ με έναν 27χρονο πατέρα να δολοφονεί την γυναίκα του και τα παιδιά του και να εντοπίζεται λουσμένος στο αίμα.

Δικαστήριο, όμως, στην πόλη Εκατερίνεμπουργκ στη Ρωσία έκρινε ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί πρόωρα και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι των γονέων του.

Εκπρόσωποι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών υποστηρίζουν ότι ο Λοσάγκιν θα έπρεπε να παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 20 χρόνια.

44χρονος βίασε, έσπασε το λαιμό και έκαψε το πτώμα 26χρονης

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση της εισαγγελίας η οποία προσπαθεί να μπλοκάρει την απόφαση προκειμένου ο Λοσάγκιν να εκτίσει στη φυλακή όλη την ποινή του. Το έγκλημα σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2013 μετά από καβγά του ζευγαριού σε πάρτι, με το δικαστήριο, το 2015, να τον καταδικάζει σε 10 χρόνια φυλακή.

Στο δικαστήριο, μάλιστα, παρουσιάστηκαν στοιχεία ότι η άτυχη Γιούλια «βιάστηκε βίαια» ώρες πριν την δολοφονία της. Ο δολοφόνος της στη συνέχεια έκαψε το πτώμα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί η άτυχη 44χρονη.

Η οικογένειά της ετοιμάζεται, επίσης, να εφεσιβάλει την απόφαση με τον δικηγόρο της να δηλώνει ότι «ο Λοσάγκιν ούτε έχει παραδεχθεί την ενοχή του, ούτε και έχει μετανοήσει».

Άγρια δολοφονία: 36χρονος σκότωσε την 58χρονη σύντροφό του

Ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στη Βρετανία με έναν 36χρονο να δολοφονεί την 58χρονη αεροσυνοδό σύντροφό του με την οποία είχαν μια «θυελλώδη σχέση». Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στη Μολδαβία, καθώς μία 21χρονη φοιτήτρια ιατρικής φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της και να ξερίζωσε την καρδιά της ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Ο Γκομπάρ σκότωσε την κατά 22 χρόνια μεγαλύτερή του Νέλι, στο σπίτι τους στο Ρόδερφιλντ της Βρετανίας στις 17 Δεκεμβρίου πέρυσι. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο Τζάγιες τη σκότωσε πάνω σε μια στιγμή «τρέλας», θέλοντας απλά να της κλέψει λίγες λίρες για να αγοράσει ναρκωτικά.

Η 58χρονη Μάγιερς, χωρισμένη με δύο παιδιά, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο είχε μια «παθιασμένη σχέση με τον Γκομπάρ και του ήταν πλήρως αφοσιωμένη».

36χρονος σκότωσε την 58χρονη συντροφό του

Ο Ρίτσαρντ Χέρντεν, συνήγορος της αεροσυνοδού, είπε στο δικαστήριο ότι ο Γκομπάρ φάνηκε ότι «ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματα της Μάγιερς» και πιθανότατα τη σκότωσε για να την κλέψει. Μάλιστα, όπως υπενθύμισε στους ενόρκους, ο Γκομπάρ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση το 2018 για ληστεία, όταν επιτέθηκε στην άτυχη αεροσυνοδό στο σπίτι της και την ανάγκασε να σηκώσει 50 λίρες από την τράπεζα και να του τα δώσει.

Το ζευγάρι συνέχισε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία όσο ο Γκομπάρ ήταν στη φυλακή και όταν αυτός αφέθηκε ελεύθερος συνέχισαν τη σχέση τους.

«Η Νέλι Μάγιερς τον ερωτεύτηκε τυφλά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω. Του ήταν πλήρως αφοσιωμένη. Είχαν ήταν μια ταραχώδη και συχνά παθιασμένη σχέση. Σπάνια είχαν σeξουαλικές επαφές. Ενώ εκείνη λαχταρούσε συντροφικότητα, εκείνος ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματά της, τα οποία του έδινε για να αγοράζει ναρκωτικά» τόνισε κατά την αγόρευσή του στο δικαστήριο ο Χέρντεν.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.