Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Τον σκότωσες, τον σκότωσες» – Συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση (video)

December 18, 2023


Γκάζι: Νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Alpha.Στο βίντεο καταγράφεται το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί, με τις αρχές να εκτιμούν πως έχει νοικιαστεί με τη μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.Μάλιστα ακούγονται…

... καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό στο Γκάζι.Παράλληλα ακούγονται και οι φωνές φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Γκάζι: Νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Στο βίντεο καταγράφεται το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί, με τις αρχές να εκτιμούν πως έχει νοικιαστεί με τη μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

Μάλιστα ακούγονται καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό στο Γκάζι.

Παράλληλα ακούγονται και οι φωνές φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.