Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Κατέβηκαν δύο από το τζιπ και μας ζήτησαν τον λόγο» – Συγκλονίζει η κατάθεση ενός εκ των 3 τραυματιών (video)

December 18, 2023


Τους δράστες της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16/12), έχουν ταυτοποιήσει οι αρχές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.Πρόκειται για σκληρούς μπράβους, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, και φέρονται είναι αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ο ένας από τους τρεις που επέβαιναν στο ανθρακί τζιπ, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του ατ…

όμου που σκότωσε έναν άνδρα τον Μάρτιο του 2023, στη Νέα Ιωνία.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Τους δράστες της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16/12), έχουν ταυτοποιήσει οι αρχές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Πρόκειται για σκληρούς μπράβους, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, και φέρονται είναι αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ο ένας από τους τρεις που επέβαιναν στο ανθρακί τζιπ, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του ατόμου που σκότωσε έναν άνδρα τον Μάρτιο του 2023, στη Νέα Ιωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.