6χρονη μάζευε όλο τον χρόνο το χαρτζιλiκι της και αγóρασε χριστουγεννιάτικα δώpα σε φτωχά παιδιά

December 18, 2023


Η μικρή Λάρα Μει, μόλις έξι ετών, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, απέθετε κάποια άτομα τα χρήματα που της προσέφεραν οι γονείς της σε έναν μικρό κουτί ταμείου, ονοματιζόμενο “Κάθε Λεπτό”.Ο σκοπός της; Να αποκτήσει τα χρήματα που θα χρειαζόταν για να προσφέρει χαρά στα παιδιά που ζούνε σε συνθήκες φτώχειας, αγοράζοντας για αυτά παιχνίδια …

...�ς φτώχειας, αγοράζοντας για αυτά παιχνίδια στο τέλος της χρονιάς.Η μικρή Λάρα, ανακαλύπτοντας ότι υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να προσφέρουν δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα, ένιωσε βαθιά θλίψη. Η ίδια η Σέλι, η μαμά της,...

Η μικρή Λάρα Μει, μόλις έξι ετών, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, απέθετε κάποια άτομα τα χρήματα που της προσέφεραν οι γονείς της σε έναν μικρό κουτί ταμείου, ονοματιζόμενο “Κάθε Λεπτό”.

Λάρα Μει: Ένα μικρό παιδί με τεράστια καρδιά

Ο σκοπός της; Να αποκτήσει τα χρήματα που θα χρειαζόταν για να προσφέρει χαρά στα παιδιά που ζούνε σε συνθήκες φτώχειας, αγοράζοντας για αυτά παιχνίδια στο τέλος της χρονιάς.

Η μικρή Λάρα, ανακαλύπτοντας ότι υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να προσφέρουν δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα, ένιωσε βαθιά θλίψη. Η ίδια η Σέλι, η μαμά της, εξομολογήθηκε πως η κόρη της είχε παρατηρήσει μια διαφήμιση που αφορούσε τα παιδιά που δεν είχαν την τύχη να λάβουν χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το γεγονός αυτό την συγκίνησε βαθιά, ενθαρρύνοντας τη Λάρα να αφιερώσει τις προσπάθειές της για να φέρει χαρά και φως στις οικογένειες που χρειάζονται.

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτήν»

«Αποταμίευε το χαρτζιλίκι της όλο το χρόνο και μόλις την περασμένη εβδομάδα μας είπε για ποιον σκοπό το έκανε. Είμαι τόσο περήφανη για αυτήν».

Η Σέλι ανέφερε επίσης ότι αυτή και η κόρη της συχνά πηγαίνουν ως εθελοντές και βοηθούν στην κοινοτική κουζίνα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ώστε η κόρη της να μάθει περισσότερα για τους φτωχούς ανθρώπους.

Η εξάχρονη εξήγησε: «Έχω κάνει οικονομία και τώρα έχω 300 δολάρια να ξοδέψω για τους άλλους. Είναι πολύ λυπηρό, γιατί κάποια παιδάκια δεν παίρνουν δώρα τα Χριστούγεννα και αυτό δεν είναι δίκαιο».

Η φιλανθρωπική οργάνωση που θα στείλει τα δώρα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, περιέγραψε την καλοσύνη της ως ευλογία.

Η Νίκολα Κέλ είπε ότι η δωρεά ήταν «τόσο συγκινητική».

«Είναι απλώς ένας άγγελος. Βλέπουμε όλο και περισσότερη φτώχεια, επομένως υπάρχει τεράστια ανάγκη κάθε χρόνο. Κανένα παιδί δεν πρέπει να μένει χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα, οπότε αυτό που έκανε η Σέλι είναι μια ευλογία»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.