Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 12χρονος και 14χρονος σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ (Video)

December 18, 2020


Μπροστά σε μια υπόθεση φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο δράστες …



Μπροστά σε μια υπόθεση φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον 86χρονο ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των Αρχών, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών, τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Παράλληλα, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και βρέθηκε χθες νεκρός σε αρδευτικό κανάλι.

12χρονος και 14χρονος σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

Ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πώς όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, όταν ο 86 χρόνος έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωστούν σε όλο του το σώμα.

Η φρίκη συνεχίστηκε για τους αστυνομικούς όταν ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων, που ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό. Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.