«Έρχεται πριν τα Χριστούγεννα. Στις 21/12 αναμένεται να… » – Σήμα κινδύνου Σάκη Αρναούτογλου (Video)

December 17, 2023


Χαλάει και πάλι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς από την Πέμπτη 21/12 αναμένεται νέα μεταβολή, με βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.Πιο αναλυτικά, βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από τα δυτικά αναμένεται να δώσει βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά. Πιθανότατα, βροχοπτώσεις να εκδηλωθούν και στην Αττική. Παράληλλα, …

...το πρώτο στίγμα για τον καιρό των Χριστουγέννων έδωσε και ο Θοδωρής Κολυδάς.Άστατος καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδαςΠαράλληλα, ο καιρός αναμένεται να παραμείνει άστατος μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Την Παρασκευή αστάθεια θα επικρατήσει σε Δυτική Ελλάδα και Αιγαίο,...

Χαλάει και πάλι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς από την Πέμπτη 21/12 αναμένεται νέα μεταβολή, με βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο αναλυτικά, βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από τα δυτικά αναμένεται να δώσει βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά. Πιθανότατα, βροχοπτώσεις να εκδηλωθούν και στην Αττική. Παράληλλα, το πρώτο στίγμα για τον καιρό των Χριστουγέννων έδωσε και ο Θοδωρής Κολυδάς.

Άστατος καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Παράλληλα, ο καιρός αναμένεται να παραμείνει άστατος μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Την Παρασκευή αστάθεια θα επικρατήσει σε Δυτική Ελλάδα και Αιγαίο, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις εκτιμάται ότι θα σημειωθούν στις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Το Σάββατο αναμένεται βελτίωση σε δυτικά και βόρεια, οι όποιες βροχές αναμένεται να εξασθενήσουν, εκτός από το Αιγαίο και την Κρήτη, οπότε και θα παραμείνουν ολόκληρη την ημέρα.

Ο καιρός την Παραμονή των Χριστουγέννων

Την Κυριακή, Παραμονή των Χριστουγέννων αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και νοτιοανατολικά στην αρχή της ημέρας.

Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τα Χριστούγεννα αναμένεται βελτίωση. Αναλυτικότερη ενημέρωση αναμένεται από τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.