Το αγόρι μου έκανε τόσο δρόμο μόνο για να με δει και με έπιασε με άλλον

December 17, 2023


Ο φίλος μου και εγώ είπαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας «ανοικτή» και να βγαίνουμε και με άλλους. Γνωριστήκαμε διαδικτυακά πριν από 1,5 χρόνο. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και σχεδιάζουμε το κοινό μας μέλλον, αφού τακτοποιήσουμε δουλειά και οικονομικά, αλλά συμφωνήσαμε μέχρι τότε να μην έχουμε αποκλειστική σχέση, καθώς εγώ μένω Αθήνα και εκείνος Καναδά.Ωστόσο, την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα ήρθε …

...� μας μέλλον, αφού τακτοποιήσουμε δουλειά και οικονομικά, αλλά συμφωνήσαμε μέχρι τότε να μην έχουμε αποκλειστική σχέση, καθώς εγώ μένω Αθήνα και εκείνος Καναδά.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[300,250],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_2',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Ωστόσο,...

Την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα ήρθε απροσδόκητα σπίτι μου. Μου είχε πει ότι μου ετοιμάζει μια έκπληξη, μιας και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε μέσα στις γιορτές – αλλά εγώ, εκείνη τη μέρα, είχα άλλο ραντεβού…

Ο φίλος μου και εγώ είπαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας «ανοικτή» και να βγαίνουμε και με άλλους. Γνωριστήκαμε διαδικτυακά πριν από 1,5 χρόνο. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και σχεδιάζουμε το κοινό μας μέλλον, αφού τακτοποιήσουμε δουλειά και οικονομικά, αλλά συμφωνήσαμε μέχρι τότε να μην έχουμε αποκλειστική σχέση, καθώς εγώ μένω Αθήνα και εκείνος Καναδά.

Ωστόσο, την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα ήρθε απροσδόκητα σπίτι μου. Μου είχε πει ότι μου ετοιμάζει μια έκπληξη, μιας και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε μέσα στις γιορτές – αλλά εγώ, εκείνη τη μέρα, είχα άλλο ραντεβού.

Ο «άλλος» ευτυχώς ήταν τύπος με μεγάλη κατανόηση και διακριτικότητα και έφυγε αμέσως, αλλά ο φίλος μου έγινε πυρ και μανία. Είπε ότι τον πόνεσε, που με είδε με κάποιον άλλο και ότι για το υπόλοιπο διάστημα, που θα έμενε Αθήνα δεν ήθελε πολλά μαζί μου κι όντως έτσι έκανε.

Όσο έμεινε, το κλίμα υπήρξε πολύ τεταμένο και μιλήσαμε ελάχιστα. Του έστειλα κάρτα για χρόνια πολλά γεμάτη από όμορφα λόγια και ευχές και εκείνος το μόνο, που είπε ήταν ένα ξερό ευχαριστώ.

Δεν ξέρω τί να κάνω. Τα είχαμε από την αρχή όλα συμφωνημένα. Είχαμε πει ότι μπορούμε να βλέπουμε κι άλλα άτομα. Ξέρω ότι πήγε και με άλλες.

Αν ήξερα ότι επρόκειτο να με επισκεφθεί, φυσικά και δεν θα έφερνα άλλο άτομο σπίτι μου, αλλά δεν καταλαβαίνω την οργή του.

Τί να κάνω; Δεν θέλω να τον χάσω.

Μαρίνα


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.