Αποκαλυπτικό – Πρόταση βόμβα του Ατζούν στον Γιώργο Καράβα για το “Survivor”;

December 15, 2023


Στο στόχαστρο της “Acun Media” για το “Survivor” έχει μπει ο Γιώργος Καράβας, καθώς η τούρκικη εταιρεία παραγωγής θέλει να εκμεταλλευτεί το ότι βρίσκεται χωρίς τηλεοπτική στέγη τον τελευταίο έναν χρόνο. Λέτε να το κάνει; Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθούν απαντήσεις για πολλά πρόσωπα…

� στον Άγιο Δομίνικο, ενώ φυσικά στο τραπέζι έχει “πέσει” και η αξιοποίησή του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ από τη νέα σεζόν. Λέτε να το κάνει; Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθούν απαντήσεις για πολλά πρόσωπα… Το διαβάσαμε εδώ

Στο στόχαστρο της “Acun Media” για το “Survivor” έχει μπει ο Γιώργος Καράβας, καθώς η τούρκικη εταιρεία παραγωγής θέλει να εκμεταλλευτεί το ότι βρίσκεται χωρίς τηλεοπτική στέγη τον τελευταίο έναν χρόνο. 

  • Μαθαίνω ότι του έχει γίνει μία πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ φυσικά στο τραπέζι έχει “πέσει” και η αξιοποίησή του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ από τη νέα σεζόν.

Λέτε να το κάνει; Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθούν απαντήσεις για πολλά πρόσωπα…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.