Λάκης Γαβαλάς – «Είμαι κατά όσων υιοθετούν παιδιά επειδή είναι μόδα και το διαλαλούν»

December 11, 2023


Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή Γεια σου για τις σχέσεις που έχει πλέον με την οικογένειά του μετά τη δικαστική του περιπέτεια.«Αυτές τις γιορτές θα είμαι αγκαλιά με παπλώματα και 2-3 φίλους.Η αλήθεια είναι ότι οικογένεια θεωρώ τους φίλους μου και τις γιορτές είναι ευκαιρία να είμαστε με αυτούς. Θα πάρω τηλέφωνο τους συγγενείς που δεν μιλούσα. Αν έχω κάνει λάθος να με…

... συγχωρήσουν.Πήγα στα μπουζούκια και δεν ήταν καμία ντυμένη, ήταν όλες γuμνές. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει το body shaming και απελευθερώνονται.Δε με βρίσκει σύμφωνο να συζητάμε τόσο πολύ τη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Ας ζει ο καθένας τη δική του ιστορία αλλά δεν είναι ανάγκη...

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή Γεια σου για τις σχέσεις που έχει πλέον με την οικογένειά του μετά τη δικαστική του περιπέτεια.

«Αυτές τις γιορτές θα είμαι αγκαλιά με παπλώματα και 2-3 φίλους.

Η αλήθεια είναι ότι οικογένεια θεωρώ τους φίλους μου και τις γιορτές είναι ευκαιρία να είμαστε με αυτούς. Θα πάρω τηλέφωνο τους συγγενείς που δεν μιλούσα. Αν έχω κάνει λάθος να με συγχωρήσουν.

Πήγα στα μπουζούκια και δεν ήταν καμία ντυμένη, ήταν όλες γuμνές. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει το body shaming και απελευθερώνονται.

Δε με βρίσκει σύμφωνο να συζητάμε τόσο πολύ τη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Ας ζει ο καθένας τη δική του ιστορία αλλά δεν είναι ανάγκη να το μάθει το σύμπαν. Είμαι genderless, είμαι ο πρώτος που έβαλε φούστα. Δεν είμαι κατά, είμαι κατά του ουρλιαχτού.

Εάν κάποιος ήθελε να γίνει γονιός από τα 15 του και έχει μεστώσει το μυαλό του και είναι ομοφυλόφιλος φυσικά να το κάνει. Αν δει κάποιος στον δρόμο δύο ομοφυλόφιλους με παιδί θα πει “κοίταξε πώς καταστρέφεται η κοινωνία!”. Θα το πει ή δεν θα το πει; Υπάρχει υποκρισία.

Είμαι κατά όσων υιοθετούν παιδιά ή κάνουν παιδιά μέσω παρένθετης επειδή είναι μόδα και το διαλαλούν με έναν τρόπο σαν να λένε “εμείς είμαστε έτσι και καλά κάνουμε”» είπε χαρακτηριστικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.