Survivor: «Έκλεισαν» τα δύο ονόματα που θα συζητηθούν περισσότερο

December 11, 2023


Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται η παραγωγή του Survivor.Σε καλό δρόμο βρίσκεται η αναζήτηση των παικτών που θα «στελεχώσουν» τις δύο ομάδες στον νέο κύκλο του Survivor All Star, με δύο ονόματα να φαίνεται πως έχουν ήδη «κλειδώσει».Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Άρης Σοϊλέ…

...� Σοϊλέδης βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με την παραγωγή και αναμένεται να ξαναμπούν στο παιχνίδι.Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Άρης Σοϊλέδης πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο (απουσίαζε από το Survivor All Star) φορά και η τέταρτη φορά για την Κατερίνα Δαλάκα.«Εγώ ξέρω...

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται η παραγωγή του Survivor.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η αναζήτηση των παικτών που θα «στελεχώσουν» τις δύο ομάδες στον νέο κύκλο του Survivor All Star, με δύο ονόματα να φαίνεται πως έχουν ήδη «κλειδώσει».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με την παραγωγή και αναμένεται να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Άρης Σοϊλέδης πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο (απουσίαζε από το Survivor All Star) φορά και η τέταρτη φορά για την Κατερίνα Δαλάκα.

«Εγώ ξέρω ότι έχει δεχτεί πρόταση η Κατερίνα Δαλάκα, οι παίκτες τέλος του μήνα αναχωρούν, Ξέρω ότι της έχει γίνει πρόταση και βρίσκονται σε συζητήσεις. Θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει, το αγαπάει αυτό το πρόγραμμα», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μεταφέροντας το δικό της ρεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.