«Δε σβήστηκε το όνομά της από το παπούτσι της Ελίζαμπεθ Ελέτσι…» – Ποια είναι η παρουσιάστρια που θα στεναχωρηθεί;

December 11, 2023


Χθες, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η δημοφιλής επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, “Survivor”, μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. Εκείνη και ο εκλεκτός της καρδίας της, Νεκτάριος Λεμονίδης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία πολύ λαμπερή τελετή. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με την τελετή του γάμου τους. Οι δυο τους γνωρίστηκα με έναν π…

...ολύ ιδιαίτερο τρόπο μέσα από το Instagram, ωστόσο κατάφεραν να βρεθούν από κοντά, να ερωτευθούν και να ξεκινήσουν τη δημιουργία οικογένειας.Το ζευγάρι γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός, στο γλέντι, που διοργάνωσε για τους προσκεκλημένους τους. Και "ξεσάλωσαν" σε ένα πάρτι γεμάτο συγγενείς...

Χθες, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η δημοφιλής επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, “Survivor“, μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. Εκείνη και ο εκλεκτός της καρδίας της, Νεκτάριος Λεμονίδης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία πολύ λαμπερή τελετή. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με την τελετή του γάμου τους. Οι δυο τους γνωρίστηκα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο μέσα από το Instagram, ωστόσο κατάφεραν να βρεθούν από κοντά, να ερωτευθούν και να ξεκινήσουν τη δημιουργία οικογένειας.

Το ζευγάρι γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός, στο γλέντι, που διοργάνωσε για τους προσκεκλημένους τους. Και “ξεσάλωσαν” σε ένα πάρτι γεμάτο συγγενείς και φίλους (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του γαμπρού). Όλη η ημέρα και οι προετοιμασίες της ήταν σε ένα πολύ παραδοσιακό κλίμα, μάλιστα η νύφη έγραψε τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων της κάτω από το παπούτσι της, όπως είναι το έθιμο (δείτε εδώ τι έλεγε η επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας της σε νύφη).

Σύμφωνα με την παράδοση, η νύφη συνηθίζει να γράφει στο κάτω μέρος του παπουτσιού της, τα ονόματα των ελεύθερων φίλων της. Αν κατά τη διάρκεια της τελετής, αλλά και του γλεντιού το όνομα της κάθε κοπέλας, που έχει γράψει σβηστεί, τότε είναι προμήνυμα, πως αυτή η κοπέλα θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, κάποια γνωστή παρουσιάστρια ήταν πολύ άτυχη, ενώ κάποια άλλη φαίνεται, πως είναι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, όπως έγινε γνωστό μέσα από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Γειά σου“, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ.

Ποια είναι η παρουσιάστρια που παντρεύεται και ποια όχι, σύμφωνα με το νυφικό παπούτσι της Ελίζαμπεθ Ελέτσι;

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από την εκπομπή, που είναι οικοδέσποινα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι κι εκείνη, που σύμφωνα με το έθιμο, θα ντυθεί νυφούλα. Από την άλλη, η δημοφιλής παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, δεν ήταν τόσο τυχερή, και φαίνεται, ότι θα στεναχωρηθεί από το παπούτσι της φίλης της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.