«Ψυχρός εκτελεστής» ο Τάσος Αρνιακός: «Δεν είναι μόνο το κρύο – Εδραιώνεται το χιόνι στη χώρα μέχρι…»

December 11, 2023


Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός έχει τον τρόπο του να μας μεταφέρει την πρόγνωση του καιρού και αυτή τη φορά ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «στον νεαρό ακόμη χειμώνα θα προστεθεί και λίγο χιόνι, περισσότερο στις ορεινές περιοχές». Το καλό είναι όμως ότι τα φαινόμενα δεν θα διαρκέσουν πολύ.«Η χειμωνιάτικη τροπή του καιρού εκτός από το κρύο και τους βοριάδες θα προσθέσει λίγο χιόνι στα βουνά ακόμη περ…

...ισσότερο, ενώ οι βροχές και οι μπόρες στο Αιγαίο θα συνοδεύσουν τη νέα εμφάνιση στο προσκήνιο, του νεαρού ακόμη χειμώνα. Η οποία όμως, από ό,τι φαίνεται και αυτή δεν θα κρατήσει και αυτή για πολύ», ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, θυμίζουμε την αντίστοιχη πρόγνωση...

Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός έχει τον τρόπο του να μας μεταφέρει την πρόγνωση του καιρού και αυτή τη φορά ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «στον νεαρό ακόμη χειμώνα θα προστεθεί και λίγο χιόνι, περισσότερο στις ορεινές περιοχές». Το καλό είναι όμως ότι τα φαινόμενα δεν θα διαρκέσουν πολύ.

«Η χειμωνιάτικη τροπή του καιρού εκτός από το κρύο και τους βοριάδες θα προσθέσει λίγο χιόνι στα βουνά ακόμη περισσότερο, ενώ οι βροχές και οι μπόρες στο Αιγαίο θα συνοδεύσουν τη νέα εμφάνιση στο προσκήνιο, του νεαρού ακόμη χειμώνα. Η οποία όμως, από ό,τι φαίνεται και αυτή δεν θα κρατήσει και αυτή για πολύ», ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, θυμίζουμε την αντίστοιχη πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.