Το “καuτό” φιλί στο στόμα, η 7οροφη τούρτα & τα πυροτεχνήματα – Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη

December 10, 2023


Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 με την δημοσιογράφο να είναι άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 6 μήνες σχέσεις και έδειχνε πάρα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.Μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε η δεξίωση, με το ζευγάρι να χορεύει στην πίστα τον πρώτο του χορό, ενώ στη συνέχεια ο γαμ…

...πρός να χορεύει ένα "βαρύ" ζεϊμπέκικο και όλοι να τον αποθεώνουν.Μια ημέρα μετά το γάμο της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε μα πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από την τελετή αλλά και την προετοιμασία.Η ανάρτηση της...

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 με την δημοσιογράφο να είναι άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 6 μήνες σχέσεις και έδειχνε πάρα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε η δεξίωση, με το ζευγάρι να χορεύει στην πίστα τον πρώτο του χορό, ενώ στη συνέχεια ο γαμπρός να χορεύει ένα “βαρύ” ζεϊμπέκικο και όλοι να τον αποθεώνουν.

Μια ημέρα μετά το γάμο της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε μα πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από την τελετή αλλά και την προετοιμασία.

Η ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το γάμο της

«9/12/2023

Το φως στα μάτια τ’ αντικριστά.
Η φωτιά στου κορμιού και στης ψυχής
τα φανερώματα, οσιώνεται.
Έρως τρελός κι άγιος.
Μεθύσι ουράνιο ο γάμος πάνω στη γη.
Ποικίλματα και στολίδια,
παραλλαγές στις αγαπητικές δονήσεις
των ερωμένων προσώπων.
Εσύ κι εγώ στην αρπαγή της ανιούσας πυράς.
Διπλή εκφορά της άγιας αγάπης
στο τέρμα της ένωσης,
με συνοδεία φωνών δεσποζουσών,
μελωδικών συγχορδιών του νέου κόσμου,
του δικού μας παραδείσου.
Ανταγωνισμός ζευγαρωτός στον περισσότερο έρωτα.
Πόθος ενωτικός της αθανασίας,
φωτεινή σύμπραξη στην δημιουργία,
κι ευχαριστία για την ανύψωση,
για την νίκη πάνω στον θάνατο.
Εσύ κι εγώ ρουφάμε με φόβο το πολύτιμο δώρο
της αμφίδρομης ερωτiκής προσφοράς.
Ζευγαρωτά τραβάμε το άρμα
του γεφυρωμένου έρωτα,
η ματιά μας στο βυθό του αμφιβλήστρου.
Κι η άγια μείξη μας, εικόνα του Θεού.

~ Γ.Λίτος ~

Σ’αγαπώ αγαπη μου μέχρι το τέλος του κόσμου!
Είσαι η ανάσα μου,η πνοή μου,το χαμόγελο μου…Τα Πάντα είσαι ΕΣΥ!

Αντρούλη μου Σ’αγαπω!

Νεκτάριος + Ελίζαμπεθ

Σας ευχαριστούμε Όλους πάρα πολύ που παρευρεθήκατε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας!», έγραψε στην ανάρτηση της.


Οι πρώτες δηλώσεις Ελέτσι – Λεμονίδη μετά το γάμο

Αφού στην εκπομπή I love Σουκου, πρόβαλλαν εικόνες από το γάμο και την δεξίωση, στη συνέχεια προβλήθηκαν και οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού ως παντρεμένοι πλέον και πολύ ευτυχισμένοι.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Επιτέλους έγινε ο γάμος», είπε χαρούμενη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Πίστευα ότι η νύφη δε θα έρθει αλλά τελικά ήρθε. Ήθελα να μου πατήσει το πόδι» είπε Νεκτάριος Λεμονίδης, με την δημοσιογράφο να αναφέρει «τηρούμε πάντα τα ήθη και τα έθιμα. Εννοείται το πάτησα και έκανα και το στριφογυριστό».

«Δεν έχουμε κανονίσει ταξίδι του μέλιτος. Μάλλον κάτι εξωτικό θα είναι», αποκάλυψαν για το ταξίδι μετά το γάμο τους.

«Στο παπούτσι μου έγραψα πρώτη πρώτη την Κατερίνα Καινούργιου, μετά Μαρία Μπακοδήμου.. Μαράκι δεν σε βλέπω εδώ που είσαι… και μετά εννοείται Αφροδίτη Γραμμέλη», αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ.

«Έπαθα σοκ όταν την είδα με το νυφικό. Είναι κάτι το σούπερ wow. Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ήταν τελικά όσο όμορφη πίστευα ότι θα είναι. Ήταν γραμμένο ότι γίνει ο γάμος μας» συμπλήρωσε ο γαμπρός.

«Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι. Θα κάνουμε παιδάκι αγάπη μου. Σιγά σιγά…» είπε η Ελίζαμπεθ για την πρώτη νύχτα μετά το γάμο τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.