Κώστας Τσουρός & Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ναταλία Γερμανού: «Στα πρώτα Σαββατοκύριακα μου είχε πει…» – «Είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση…»

December 10, 2023


Σήμερα Κυριακή 10/12 στην εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα σχολίασαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για τη συνεργασία του με την Ναταλία Γερμανού, όπως και την παραδοχή της παρουσιάστριας πως είναι δύσκολος άνθρωπος και πολύ αυστηρή στη δουλειά της τόσο με τους συνεργάτες της όσο με τον εαυτό της.Ο Κώστας Τσουρός αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχουν συνεργαστεί μαζί της, αποκάλυψαν με τη σειρά…

... τους περιστατικά που έχουν σημειωθεί ανάμεσα τους.Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την Ναταλία Γερμανού«Η ειλικρίνεια πολλές φορές παρεξηγείται. Είμαι υπέρ του είμαι ειλικρινής και να λέω τα πράγματα όπως είναι, έχει κόστος βέβαια. Καλύτερα όμως να ακολουθείς την αλήθεια...

Σήμερα Κυριακή 10/12 στην εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα σχολίασαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για τη συνεργασία του με την Ναταλία Γερμανού, όπως και την παραδοχή της παρουσιάστριας πως είναι δύσκολος άνθρωπος και πολύ αυστηρή στη δουλειά της τόσο με τους συνεργάτες της όσο με τον εαυτό της.

Ο Κώστας Τσουρός αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχουν συνεργαστεί μαζί της, αποκάλυψαν με τη σειρά τους περιστατικά που έχουν σημειωθεί ανάμεσα τους.

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την Ναταλία Γερμανού

«Η ειλικρίνεια πολλές φορές παρεξηγείται. Είμαι υπέρ του είμαι ειλικρινής και να λέω τα πράγματα όπως είναι, έχει κόστος βέβαια. Καλύτερα όμως να ακολουθείς την αλήθεια από το να είσαι μπροστά αλλιώς και πίσω αλλιώς. Καλύτερα θα ήταν να πήγαινε η Ναταλία στο κανάλι και να «έθαβε» τον Δημήτρη, από το να του τα έλεγε του ίδιου; Και χιουμοριστικά να σας πω τώρα, ότι τη χρονιά που ξεκίνησα να δουλεύω με τη Ναταλία στα πρώτα Σαββατοκύριακα, μου είχε πει ότι δεν ξέρεις να μοντάρεις και ότι δεν της άρεσε ο τρόπος που μόνταρα τις συνεντεύξεις. Της είπα ότι “τόσα χρόνια μόνταρα αλλιώς, τώρα θα μοντάρω αλλιώς”. Τα βρήκαμε, μείναμε για τρία χρόνια», εξομολογήθηκε χιουμοριστικά ο Κώστας Τσουρός, αφού με την παρουσιάστρια είναι πολύ καλοί φίλοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.