«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους…» – Τα πρώτα λόγια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, λίγες στιγμές μετά το γάμο τους

December 10, 2023


Η δημοφιλής επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, “Survivor”, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, βίωσε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. Αυτή και ο εκλεκτός της καρδίας της, Νεκτάριος Λεμονίδης, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία…

...ς. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με την ένωσή της υπό τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο (δείτε εδώ πώς), αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε να ερωτευθεί ο ένας με τον άλλον και εν τέλει, να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να κάνουν το μεγάλο...

Η δημοφιλής επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, “Survivor“, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, βίωσε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. Αυτή και ο εκλεκτός της καρδίας της, Νεκτάριος Λεμονίδης, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με την ένωσή της υπό τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο (δείτε εδώ πώς), αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε να ερωτευθεί ο ένας με τον άλλον και εν τέλει, να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Αυτή τη στιγμή και οι δυο τους είναι παντρεμένοι, και γιορτάζουν το χαρμόσυνο γεγονός, στο γλέντι, που διοργάνωσαν για τους προσκεκλημένους τους. Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί για τους αναγνώστες του, ώστε να σας παραχωρήσει αποκλειστικές εικόνες και βίντεο, από το γάμο της χρονιάς.

Τα πρώτα λόγια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη λίγο μετά το γάμο τους

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, στους Survivors, στους σχεδιαστές, τι να πω ρε παιδιά… Στους γuμναστές μας, στην κουμπάρα μου, στην αδερφή μου, σε όλους τους τηλεοπτικούς, στη wedding planner μου, χωρίς την οποία δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα…», είπε αρχικά η χαρούμενη νύφη.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο γαμπρός, ο οποίος σημείωσε με τη σειρά του, «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, φυσικά, που δίνουν μάχες για να σώσουν τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά».

Τέλος, εκείνη υπογράμμισε, πως θα βάλει τρία νυφικά, τα οποία αναμένουμε να δούμε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.