«Η προσωπική μου ζωή είναι χάλια, είμαι σε πένθος…» – Αποκάλυψε τον χωρισμό του στην εκοπμπή “Fay’s Time”

December 9, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Fay’s Time, παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/12. Ο ίδιος μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει και συζητήθηκε σχετικά με τη στείρωση.«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος, όχι μόνος. Η προσωπική μου ζωή είναι χάλια, ένα χάος. Χώρισα και είμαι σε πένθος. Αν έχεις κάνει μια μεγάλη σχέση ο χωρι…

...ς κάνει μια μεγάλη σχέση ο χωρισμός είναι πένθος. Δεν μπορώ να απαντήσω το λόγο του χωρισμού, ήταν κοινή απόφαση. Δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα, είμαι ακόμα σε πένθος» ανέφερε αρχικά.Δείτε επίσης: «Αυτό όντως ισχύει! Δεν είχε συμφωνηθεί από την αρχή της εκπομπής...» - Η δήλωση...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Fay’s Time, παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/12. Ο ίδιος μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει και συζητήθηκε σχετικά με τη στείρωση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου

«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος, όχι μόνος. Η προσωπική μου ζωή είναι χάλια, ένα χάος. Χώρισα και είμαι σε πένθος. Αν έχεις κάνει μια μεγάλη σχέση ο χωρισμός είναι πένθος. Δεν μπορώ να απαντήσω το λόγο του χωρισμού, ήταν κοινή απόφαση. Δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα, είμαι ακόμα σε πένθος» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Αυτό όντως ισχύει! Δεν είχε συμφωνηθεί από την αρχή της εκπομπής…» – Η δήλωση του Γιώργου Λιάγιου μετά το ξέσπασμα της Ελίνας Παπίλα για το “Είμαστε μαζί”

«Αυτά τα θέματα τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά, το έχω μελετήσει δεν το είπα έτσι. Η μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος είναι το να κάνει ένα παιδί. Το να στειρωθώ δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό.Yπάρχουν πολλά παιδιά για υιοθεσία, δεν έχουμε κανένα σοβαρό dna και λόγο για να κάνουμε το δικό μας παιδί, ας υιοθετήσουμε. Το να στειρωθεί ο Γιώργος ο Λάγιος, δεν απασχολεί κανέναν στο χωροχρόνο. Είμαστε μια γελοιότητα στο σύμπαν. Πρέπει να στειρώνουμε περισσότερο τους ανθρώπους, λιγότερο τα ζώα»

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.