«Κυκεώνας» φαινομένων από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Έρχονται χιονοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και βροχές τις επόμενες μέρες» (video)

December 9, 2023


Καιρός: Το Σάββατο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και κάποιες συννεφιές τοπικά αυξημένες που τις πρωινές ώρες θα δώσουν μπόρες στις Σποράδες, στην Εύβοια στην ανατολική Αττική, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.Προς το απόγευμα και το βράδυ οι όποιες διάσπαρτες βροχές θα περιο…

...ριστούν στις Σποράδες, στην Εύβοια και στη βόρεια Κρήτη.Στις περισσότερες περιοχές της χώρας η Κυριακή θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια. Τοπικές βροχές ίσως εκδηλωθούν στη νότια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.Προς το βράδυ θα έχουμε αλλαγή του καιρού με αξιόλογες βροχές στα δυτικά,...

Καιρός: Το Σάββατο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και κάποιες συννεφιές τοπικά αυξημένες που τις πρωινές ώρες θα δώσουν μπόρες στις Σποράδες, στην Εύβοια στην ανατολική Αττική, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Προς το απόγευμα και το βράδυ οι όποιες διάσπαρτες βροχές θα περιοριστούν στις Σποράδες, στην Εύβοια και στη βόρεια Κρήτη.

Στις περισσότερες περιοχές της χώρας η Κυριακή θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια. Τοπικές βροχές ίσως εκδηλωθούν στη νότια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Προς το βράδυ θα έχουμε αλλαγή του καιρού με αξιόλογες βροχές στα δυτικά, στα νοτιοανατολικά και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι και θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 -τοπικά και 7- μποφόρ.
Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να φτάσει τους 0 βαθμούς στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας.

Το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 13 με 14 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.