Κρήτη: «Είναι μεγάλο το βάρος» – Ξέσπασε σε λυγμούς η νοσηλεύτρια που έδωσε στην 92χρονη καθαριστικό αντί για νερό

December 9, 2023


Ξέσπασε σε λυγμούς η νοσηλεύτρια, μιλώντας για την 92χρονη σε γηροκομείο του Ηρακλείου Κρήτης που πέθανε αφότου της έδωσαν να πιει καθαριστικό αντί για νερό. «Είναι μεγάλο το βάρος» ανέφερε συγκεκριμένα.Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη έπαιρνε το πρωινό της και ζήτησε από μία νοσοκόμα να της δώσει νερό για να πάρει τα χάπια της. Η νοσοκόμα της έδωσε ένα μπουκάλι σε συσκευασία νερού, το οποίο ό…

...μως τελικά περιείχε καθαριστικό υγρό. Η άτυχη γυναίκα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.Η νοσηλεύτρια που έδωσε το λάθος μπουκάλι, μίλησε στο Mega για το μοιραίο λάθος."Σε εκείνη την κυρία έχουμε...

Ξέσπασε σε λυγμούς η νοσηλεύτρια, μιλώντας για την 92χρονη σε γηροκομείο του Ηρακλείου Κρήτης που πέθανε αφότου της έδωσαν να πιει καθαριστικό αντί για νερό. «Είναι μεγάλο το βάρος» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη έπαιρνε το πρωινό της και ζήτησε από μία νοσοκόμα να της δώσει νερό για να πάρει τα χάπια της. Η νοσοκόμα της έδωσε ένα μπουκάλι σε συσκευασία νερού, το οποίο όμως τελικά περιείχε καθαριστικό υγρό. Η άτυχη γυναίκα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Η νοσηλεύτρια που έδωσε το λάθος μπουκάλι, μίλησε στο Mega για το μοιραίο λάθος.

“Σε εκείνη την κυρία έχουμε συγκεκριμένα μπουκαλάκια. Άνοιξα το ντουλάπι που έχουμε τα μπουκαλάκια και τα μεγάλα νερά για τους υπόλοιπους ανθρώπους, κανονικά όπως κάθε μέρα. Οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί και ξεκάθαροι. Πώς μπήκε αυτό το μπουκαλάκι εκεί μέσα που έχουμε μόνο νερά, δεν ξέρω” είπε αρχικά.

Ερωτηθείσα η νοσηλεύτρια γιατί δεν έδωσε στην 92χρονη ένα μπουκαλάκι νερό που να είναι σφραγισμένο απάντησε: “Ήταν το πρώτο που έπιασα και φαντάστηκα ότι μπορεί να της είχαν δώσει άλλες νοσηλεύτριες πριν από λίγο νερό. Δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο μέσα. Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια τα είχαμε μόνο για εκείνη τη γυναίκα. Οι υπόλοιποι πίνουν από ποτήρι”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.