Άγριο κράξιμο στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον Νίκο Ευαγγελάτο – «Ξέσπασμα» από συνάδελφό της

December 7, 2020


«Ξέσπασμα» υπήρξε από συνάδελφο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον ίδιο να προχωρά σε άγριο κράξιμο για το ζευγάρι.
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας εξήγησε στην Τατιάνα Στεφ…



«Ξέσπασμα» υπήρξε από συνάδελφο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον ίδιο να προχωρά σε άγριο κράξιμο για το ζευγάρι.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, που θρήνησε τον χαμό τριών ανδρών, τον λόγο για τον οποίο εκνευρίζεται κάθε φορά που την βλέπει στα περιοδικά να περπατά πιασμένη χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

«Κι εμείς ερωτευτήκαμε, δεν κάναμε έτσι! Φύγατε από το Δημοτικό χεράκι-χεράκι να πάτε με τη σάκα στο σπίτι… Δεν με ενοχλεί, η αγάπη είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Ο καθένας την εκδηλώνει διαφορετικά. Εγώ δεν είμαι των δημοσίων εναγκαλισμών, είμαι του πιο προσωπικού… Στο σπίτι μας αγγιζόμαστε, παραγγιζόμαστε για την ακρίβεια. Η ανάγκη για επαφή είναι κυρίως θηλυκό στοιχείο πιστεύω…» , είπε χαρακτηριστικά.

Ανακάλυψε την φωτογραφία που δεν έπρεπε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Σφαγή» στο σπίτι με την Τατιάνα Στεφανίδου

«Σφαγή» υπήρξε στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να ανακαλύπτει μια φωτογραφία… απαγορευμένη, που δεν έπρεπε να πέσει στα χέρια του.

Σηκώθηκε στο πόδι όλη η Κηφισιά με τον Ευαγγελάτο να ουρλιάζει στην σύζυγό του. Από την πλευρά της η Τατιάνα έπαθε σοκ βλέποντας τον άνδρα της σε τέτοια κατάσταση.

Ίσως ήταν και η πιο εκρηκτική νύχτα στην ζωή της παρουσιάστριας, αφού δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσες φασαρίες θα έφερνε μια φωτογραφία. Τι συνέβη όμως;

Γεμάτη καμάρι η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού τους γιου με μαγιό! Αυτή η φωτογραφία ήταν και η αφορμή για να κάνει έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος φωτογραφία απαγορευμένη

«Ντροπή! Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις», ούρλιαζε ο Νίκος στην Τατιάνα. Ήταν η μοναδική φορά που είδε τον άνδρα της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια. «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», φώναζε ο Ευαγγελάτος με την ώρα να περνάει και να μην μπορεί να ηρεμήσει.

Στην σκέψη και μόνο ότι η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από την ίδια του την μάνα τον έκανε έξαλλο! Από την πλευρά της η Τατιάνα υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει να βάλει τίποτα πάνω από την οικογενειακή τους ηρεμία.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.