Καιρική «αναμπουμπούλα» από τον Σάκη Αρναούτογλου – «Μέχρι και του Αγίου Νικολάου έντονα φαινόμενα σε…» (video)

December 4, 2023


Με έντονα καιρικά φαινόμενα μπαίνει η νέα εβδομάδα στην χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.Τη Δευτέρα (4/12), θα έχουμε μια ζώνη νεφώσεων από την Πελοπόννησο μέχρι τον Έβρο με αποτέλεσμα να έχουμε βροχές και καταιγίδες σε Εύβοια, Αττική και ΒΑ νησιωτικά. Μάλιστα στα ορεινά πάνω από 1000 μέτρα θα έχ…

ουμε και χιόνια στα ΒΑ της χώρας.Την Τρίτη (5/12) νέο πέρασμα από σύννεφα με βροχές στα δυτικά και στα ΝΑ της Ελλάδας.Την Τετάρτη (6/12) νέα επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ΒΔ ορεινά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Με έντονα καιρικά φαινόμενα μπαίνει η νέα εβδομάδα στην χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Τη Δευτέρα (4/12), θα έχουμε μια ζώνη νεφώσεων από την Πελοπόννησο μέχρι τον Έβρο με αποτέλεσμα να έχουμε βροχές και καταιγίδες σε Εύβοια, Αττική και ΒΑ νησιωτικά. Μάλιστα στα ορεινά πάνω από 1000 μέτρα θα έχουμε και χιόνια στα ΒΑ της χώρας.

Την Τρίτη (5/12) νέο πέρασμα από σύννεφα με βροχές στα δυτικά και στα ΝΑ της Ελλάδας.

Την Τετάρτη (6/12) νέα επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ΒΔ ορεινά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.