«Είμαι χάλια! Πήγα στο Celebrity για να ξεπεράσω τον χωρισμό μου»

December 4, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, παραχώρησε η Emilia Vodos, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία αυτή τη σεζόν συμμετείχε στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I’m a Celebrity Get me out of Here. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την εμπειρία της σε αυτό, αποκαλύπτοντας και τον λόγο που αποφάσισε να παρευρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον.Όπως εί…

...χε αναφέρει λίγες μέρες πριν, μετά το ριάλιτι μόδας, χώρισε με τον σύντροφό της, με τον οποία ήταν περίπου τρία χρόνια μαζί και προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, γεγονός που την είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά και θεώρησε πως μία δραστική αλλαγή και απομάκρυνση από την πραγματικότητα...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, παραχώρησε η Emilia Vodos, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία αυτή τη σεζόν συμμετείχε στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I’m a Celebrity Get me out of Here. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την εμπειρία της σε αυτό, αποκαλύπτοντας και τον λόγο που αποφάσισε να παρευρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως είχε αναφέρει λίγες μέρες πριν, μετά το ριάλιτι μόδας, χώρισε με τον σύντροφό της, με τον οποία ήταν περίπου τρία χρόνια μαζί και προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, γεγονός που την είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά και θεώρησε πως μία δραστική αλλαγή και απομάκρυνση από την πραγματικότητα θα βοηθούσαν στο να καταφέρει να το ξεπεράσει. Έτσι, κατέληξε στην άλλη άκρη της γης, για το παιχνίδι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος αποκαλύψεων η Emilia Vodos: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα backstage του My style rocks ξεσπούσε σε κλάματα γιατί…»

Η αποκάλυψη της Emilia Vodos για την προσωπική της ζωή

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι χάλια. Πήγα στο Celebrity για να ξεπεράσω τον χωρισμό μου. Μπορώ να πω ότι αφού γύρισα πίσω, ένιωσα ότι έχει φύγει ο πόνος λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια εξήγησε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για το Just the 2 of Us, όμως της έχουν γίνει προτάσεις και για διάφορα ακόμη project, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει κάποια συμφωνία ακόμα.

Emilia Vodos

Τι δήλωνε στο YOU για τον πρώην σύντροφό της

Η Emilia Vodos μίλησε στο YOU για όλους και για όλα: Για τον σύντροφο ζωής που είχε στο πλευρό της, για το απότομα κύμα δημοσιότητας μαζί με τους τρόπους που το διαχειρίστηκε, και φυσικά για νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα.

Καθόμαστε στο τραπέζι και ξεκινάμε στην κουβέντα μας, με πρώτο και βασικό ερώτημα: Ποια είναι τελικά η Emilia Vodos; Η γοητευτική entrepreneur ανοίγει τα χαρτιά της.

Η συνέντευξη της Emilia Vodos στο περιοδικό YOU

Τι ιστορία υπάρχει σ’ ένα όνομα; Είναι ψευδώνυμο κατ’ αρχάς;

Όχι, δεν είναι. Το επίθετο είναι του πατέρα μου, για το όνομα η μαμά μου πήρε έμπνευση από μια χολιγουντιανή ηθοποιό και με βάφτισαν Αιμιλία. Σίγουρα υπάρχει μια περσόνα, που χτίστηκε μέσα από το My Style Rocks, από κάποια χαρακτηριστικά που είχα από πριν, και χρησιμοποίησα σαν βάσεις. Πιστεύω ότι έκανα πολύ ωραίο μάρκετινγκ, μιας και είμαι χρόνια σε αυτό το χώρο.

Είχες κάποιο ερέθισμα, ώστε να ασχοληθείς με τη μόδα;

Έβλεπα τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου να ντύνονται πολύ ωραία, με αισθητική, όπως και ο πατέρας μου. Κάπως έτσι άρχισα κι εγώ να χτίζω τη δική μου γκαρνταρόμπα.

Πόσα κομμάτια έχει σήμερα αυτή η γκαρνταρόμπα;

Είναι αρκετά. (γελάει) Δεν τα έχω μετρήσει, δεν μπορώ κιόλας, γιατί είναι τόσο πολλά και μάλιστα φέτος θα δώσω μέρος της γκαρνταρόμπας μου και των ρούχων που έβαζα στο παιχνίδι.

Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο «My Style Rocks»;

Ήταν μία ξαφνική απόφαση, δεν είχα σχέση με αυτό το χώρο και τα φώτα. Έκανα μια πολύ ήρεμη ζωή, με τους ανθρώπους μου, την οικογένειά μου και τον σύντροφό μου, αλλά έψαχνα κάτι που να με βγάλει από το λεγόμενο comfort zone. Η κολλητή μου δήλωσε συμμετοχή και όταν με πήραν τηλέφωνο, πήγα πολύ καλοντυμένη. Με ρώτησαν: «Γιατί ήρθες σήμερα», και τους είπα: «Δεν είχα τι να κάνω». (γελάει)

Τελικά έφτασες μέχρι τον τελικό. Το φανταζόσουν ή περίμενες να μείνεις μόνο λίγες εβδομάδες;

Όχι, όταν ξεκινάω κάτι, θέλω να το πηγαίνω μέχρι τέλους και να το κάνω με επιτυχία, αλλιώς δεν έχει νόημα. Θεωρώ πραγματικά ότι το φετινό «My Style Rocks» δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εμένα.

Σε έφεραν σε δύσκολη θέση οι υπόλοιπες παίκτριες;

Όχι, ποτέ καμία δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, αν και το προσπάθησαν πολλές. Παρόλα αυτά δυσκολεύτηκα από κάποια σχόλια των κριτών, εκεί είπα ότι μπορεί να αποχωρήσω.

Αν δεις τους κριτές στο δρόμο, θα τους χαιρετήσεις;

Βεβαίως, κρατάμε καλές σχέσεις. Είναι και οι τρεις πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, αλλά έχω μια αδυναμία στον κύριο Κουδουνάρη. Σαν άνθρωπος είναι πολύ δίκαιος, αντικειμενικός και πολύ σωστός.

Μπορείς να τους βαθμολογήσεις για το στυλ τους;

Η Ηλιάνα, ως γυναίκα της παρέας, θα έπαιρνε άριστα 10, ο κύριος Κουδουνάρης που αγαπώ θα έπαιρνε 9,5 γιατί έχει προοπτικές και ο κύριος Σκουλός θα έπαιρνε 8.

Νιώθεις αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα;

Καθόλου, γιατί είμαι η νικήτρια του κόσμου και αυτό μετράει πολύ παραπάνω από κάθε τίτλο.

Emilia Vodos συνέντευξη περιοδικό YOU

Η ιστορία θα λέει ότι η Όλγα νίκησε, κι εσύ ήσουν δεύτερη. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Πολύ χαρούμενη που ήταν η Όλγα σε αυτή τη θέση μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή ήθελα την Όλγα δίπλα μου στον τελικό, της είχα πει μάλιστα ότι θα φτάσουμε εκεί από το τρίτο επεισόδιο. Θεωρώ δίκαιη την νίκη της, δεν θα άλλαζα την αντίπαλό μου σε καμία περίπτωση.

Άρα τι σημαίνει ότι είσαι «η νικήτρια του κόσμου»;

Πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο, είμαι η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια, η άνοδος ήταν τρομακτική. Όλη αυτή η αγάπη για μένα είναι η νίκη μου.

Πώς μεταφράζεται αυτή η άνοδος, και πώς τη βίωσες εσύ;

Άλλαξαν πολλά πράγματα, από τον τρόπο που διαχειρίζομαι πλέον καταστάσεις και ανθρώπους, τα «θέλω» στη ζωή μου. Μέχρι πριν το My Style Rocks νόμιζα ότι θα γίνω σύζυγος και μητέρα, πλέον έχουν αλλάξει όλα αυτά. Έχω πολλές επαγγελματικές προτάσεις, κάνω καμπάνιες, φωτογραφίσεις…

Με τις υπόλοιπες κοπέλες κρατάς επαφές;

Μόνο με τη Βασιλική, η οποία έγινε οικογενειακή μου φίλη πλέον, γνώρισα τους γονείς της, μιλάμε συχνά, κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Είναι από τις πιο αληθινές γυναίκες που έχω γνωρίσει μέσα από το παιχνίδι. Και τις υπόλοιπες, αν τις δω στο δρόμο σίγουρα θα πούμε ένα «γεια», αλλά δεν θεωρώ ότι έχουμε κάποιο άλλο κοινό.

Από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι, ποια ήταν τα συναισθήματα;

Γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ αισιόδοξη, κάνω βήματα μετρημένα, αλλά προσεκτικά. Στην αρχή στενοχωρήθηκα λίγο με το αποτέλεσμα, για τον κόσμο που με στήριξε, αργότερα ανέβηκα. Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά, με διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες που αγαπώ, με εκφράζουν και πραγματικά με γεμίζουν σαν άνθρωπο.

Σου έγιναν προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές;

Υπήρχε μία πρόταση από καλοκαιρινή εκπομπή, που δεν δέχτηκα γιατί ήθελα να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω από την τηλεόραση -να ηρεμήσει και ο κόσμος από μένα. (γέλια) Και τώρα υπάρχουν προτάσεις, έχω απορρίψει όσες αφορούσαν πάνελ προς το παρόν, γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι δημιουργική κρίνοντας τις ζωές των άλλων. Από κει και πέρα είμαι πολύ κοντά να κλείσω σε ένα καινούριο πρότζεκτ που θα είναι πολύ διαφορετικό.

Σου έγινε ποτέ ανήθικη πρόταση, με πρόφαση τη δουλειά;

Ποτέ, γιατί βάζω όρια, και δεν μπορεί ο άλλος να έρθει εύκολα και να μου μιλήσει ή να μου προτείνει κάτι.
Μπορεί να βάζεις όρια, παρόλα αυτά έχεις εκνευριστεί ποτέ σε υπερβολικό βαθμό;
Στη δουλειά, όχι. Έχω εκνευριστεί με ανθρώπους που με έβγαζαν φωτογραφίες όταν ήμουν έξω με την οικογένειά μου, ήταν μια στιγμή πολύ προσωπική για μένα. Επειδή δέχομαι πραγματικά όλο τον κόσμο όταν μου ζητάει να βγάλουμε φωτογραφίες, αυτό με ενόχλησε πολύ γιατί η οικογένειά μου είναι κάτι πολύτιμο για μένα.
Εφόσον έγινες γνωστή, ωστόσο, δεν περίμενες ότι θα σε αναγνωρίζουν, και θα σε βγάζουν φωτογραφίες;
Σίγουρα, απλά δεν θέλω να γίνεται κρυφά, και μάλιστα ενώ είμαι με ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει η δημοσιότητα.

Πώς διαχειρίστηκες αυτό το νέο κύμα της δημοσιότητας;

Κοιμήθηκα άγνωστη και ξύπνησα γνωστή. (γέλια) Ξαφνικά έγραφαν τα sites για μένα διάφορα, έβλεπα τους γονείς μου σε όλο το διαδίκτυο… Θεωρώ πως το έχω διαχειριστεί πολύ καλά. Δεν πετάω στα σύννεφα, με έχουν μάθει να έχω γερές βάσεις και να πατάω στη γη. Όλο αυτό το εισπράττω σαν ένα δώρο Θεού.

Με τον σύντροφό σου είστε καιρό μαζί;

Είμαστε σχεδόν 4 χρόνια, αλλά έχουμε περάσει πάρα πολλά με τον σύντροφό μου, δύσκολες καταστάσεις υγείας, μία ζωή ολόκληρη…

Αυτές οι δυσκολίες σας έφεραν πιο κοντά;

Ναι, και κάποιες φορές σκέφτομαι τι θα ήμασταν χωρίς τις δυσκολίες. Ό,τι φέρνει ο Θεός στο δρόμο μας είναι μάθημα. Θεωρώ ότι τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και το επόμενο βήμα.

Ο γάμος είναι… προαπαιτούμενο;

(γελάει) Αυτό το έχω θέσει εγώ ως προαπαιτούμενο. Ο σύντροφός μου είναι ο αιώνιος εργένης, δεν ξέρω πώς έχει δεσμευτεί μ’ εμένα τόσα χρόνια. Του αρέσει η οικογένεια, αλλά φοβάται τον γάμο, από την άλλη εγώ τον θέλω πολύ. Είμαι πιο έντονη προσωπικότητα, αυτός είναι πιο ήρεμος και φέρνει την ισορροπία στο σπίτι μας.

Πώς γνωριστήκατε;

Είχαμε γνωριστεί σε ένα ταξίδι που βρισκόμουν με τις φίλες μου κι εκείνος είχε έρθει στην Ελλάδα με την οικογένειά του -ο σύντροφός μου είναι Ελληνοαμερικάνος. Θυμάμαι ότι στην αρχή ήμασταν πολύ φίλοι, όλα κυλούσαν ομαλά, ήρθαμε πολύ κοντά και κάπως έτσι έγινε η σχέση μας. Μας ένωσαν τα κοινά ενδιαφέροντα, βλέπουμε μπάλα μαζί, πάμε πολύ γήπεδο στον Ολυμπιακό. Πάμε μαζί σε διάφορα escape rooms, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάθομαι μαζί του όταν είναι με φίλους. Γενικά οτιδήποτε του αρέσει μου αρέσει κι εμένα, να βλέπουμε ταινίες, να παίζουμε επιτραπέζια, να κάνουμε εκδρομές…

Ζηλεύεις;

Καθόλου, μάλλον επειδή αυτός ο άνθρωπος μου έχει δημιουργήσει το αίσθημα της ασφάλειας. Σε προηγούμενη σχέση μου ζήλευα πολύ. Για μένα είναι πολύ βασικό ένας άντρας, να προσφέρει στη γυναίκα του συναισθηματική ασφάλεια, να είναι δυνατός άνθρωπος και φιλόδοξος. Κι εγώ είμαι πολύ δυναμική, οπότε δεν θέλω κάτι λιγότερο από τον άλλον.

Τι σε κέρδισε σε εκείνον;

Η ηρεμία του και η ευθύτητά του, δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Λέμε μόνο αλήθειες μεταξύ μας. Όταν μιλάω για εκείνον συγκινούμαι, είναι σαν να μιλάω για τον πατέρα μου, είναι οι δύο άνθρωποι στη ζωή μου που αγαπώ πολύ. Ό,τι και να γίνει, πιστεύω ότι θα τον εκτιμώ και θα τον αγαπώ για πάντα.

Το «My Style Rocks» επέδρασε στη σχέση σας θετικά ή αρνητικά;

Στην αρχή δεν του άρεσε καθόλου, γιατί προέρχεται από μια γνωστή οικογένεια, χαμηλών τόνων. Δεν θέλει την δημοσιότητα, κοιτάει μόνο τις δουλειές του, και πώς να γίνεται καλύτερος.

Σου είπε ποτέ «Διάλεξε ανάμεσα στο My Style Rocks και τη σχέση μας»;

Εννοείται. Μόλις ξεκίνησε το My Style Rocks, μου είπε «Αν πας, χωρίζουμε» και του απαντάω «Εντάξει, κανένα θέμα». (γελάει) Ήξερα βέβαια ότι δεν θα χωρίσουμε γι’ αυτό το λόγο. Αυτό ίσως κρατάει τη σχέση μας πιο ζωντανή μέσα στα χρόνια, γιατί δεν βαριόμαστε ποτέ.

Θέλεις να διαγράψεις κάποια στιγμή από αυτούς τους έξι μήνες;

Τίποτα δεν θέλω να διαγράψω. Αυτοί οι έξι μήνες έφεραν μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου και μία επιτυχία, μαζί με καινούριες επαγγελματικές προτάσεις.

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε κάποια σχόλια για εσένα. Πώς ένιωσες όταν τα διάβασες;

Δεν ένιωσα τίποτα απολύτως. Πραγματικά προσεύχομαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους, να βρουν κάπου στη ζωή τους την ευτυχία, ώστε να πάψουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων.

Στη ζωή σου γενικότερα έχεις ακούσει ρατσιστικά σχόλια;

Τώρα με το παιχνίδι ακούστηκαν πάρα πολλά, τα social media πήραν φωτιά: «Από πού είναι και έχει αυτό το attitude, γιατί ήρθε στην Ελλάδα;». Τι σημαίνουν όλα αυτά; Όλοι είμαστε άνθρωποι του Θεού. Τέτοιες συζητήσεις δεν είναι στη νοοτροπία μου και δεν με πικραίνει τίποτα. Αν έχω μάθει κάτι από την οικογένειά μου, είναι να μην με αγγίζει η γνώμη κανενός.

Τους επόμενους μήνες τι να περιμένουμε από σένα;

Έρχεται ένα δικό μου γυναικείο brand, που θα είναι πολύ φρέσκο. Είναι μία επένδυση που έκανα για εμένα, αλλά και για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που με παρακολουθούν και ξέρουν τι αγαπάω. Αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες. Και, πρώτα ο Θεός, θα κάνω κάτι τηλεοπτικά, που πραγματικά πιστεύω ότι θα προσφέρει στον κόσμο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.