«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά! Μίλησα με ψυχολόγο και…» – Η σπάνια εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για το πρόβλημα υγείας του

December 4, 2023


Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Όλα για τη ζωή μας, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 3/12 ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά την απώλεια του αδερφού του, αλλά και του πατέρα του, μέσα σε λίγους μόλις μήνες.Ο ποδοσφαιριστής εξήγησε πως επηρεάστηκε πολύ ψυχολογικά και ενώ ήδη προσπαθούσε να συνέλθει από έναν τραυματισμό, η κατάσταση επιδεινώθηκ…

...ε. Όλα, ωστόσο, άλλαξαν όταν αποφάσισε να απευθυνθεί στους ειδικούς και να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγων.Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για το πρόβλημα υγείας του«Ξεκίνησε ένας τραυματισμός, ο οποίος ήρθε μετά από μία στεναχώρια και μία πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, διότι...

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Όλα για τη ζωή μας, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 3/12 ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά την απώλεια του αδερφού του, αλλά και του πατέρα του, μέσα σε λίγους μόλις μήνες.

Ο ποδοσφαιριστής εξήγησε πως επηρεάστηκε πολύ ψυχολογικά και ενώ ήδη προσπαθούσε να συνέλθει από έναν τραυματισμό, η κατάσταση επιδεινώθηκε. Όλα, ωστόσο, άλλαξαν όταν αποφάσισε να απευθυνθεί στους ειδικούς και να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγων.

Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για το πρόβλημα υγείας του

«Ξεκίνησε ένας τραυματισμός, ο οποίος ήρθε μετά από μία στεναχώρια και μία πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, διότι εκείνο το 6μηνο πριν έρθει ο τραυματισμός είχα χάσει τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου, οπότε η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή, για να μπορώ να αποδίδω αγωνιστικά όπως εγώ θα ήθελα. Το σώμα μου, προφανώς, δεν τα εξωτερίκευε και όλο αυτό μετατράπηκε σε έναν τραυματισμό που δεν μπορούσα να τον αποφύγω και να θεραπευτώ, όπως είχα συνηθίσει ως αθλητής.

Και αυτό έφερε μία κόπωση στο σώμα μου, από την οποία δεν μπορούσα να βγω εύκολα. Είχα την τύχη να είμαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, στην Στεάουα Βουκουρεστίου που είχε αξιόλογους ανθρώπους, ο καθένας στον τομέα του, με γιατρούς και ψυχολόγους. Ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό πλήγμα για εμένα και αυτό πέρασε και στο σώμα μου», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσπαθούσα να φτάσω στο επίπεδο των υπόλοιπων αθλητών για να ενταχθώ στις προπονήσεις της ομάδας. Λόγω των πολύωρων προπονήσεων που έκανα και της κακής ψυχολογικής κατάστασης ένιωσα το σώμα μου να μη μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς προπόνησης που είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Συμβουλεύτηκα τους υπεύθυνους της ομάδας, κάναμε ένα τεστ κοπώσεως, βγήκε ότι το σώμα μου βάρεσε «κόκκινο» και θεωρήσαν ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο η ψυχολογία μου. Μίλησα με ψυχολόγο και κάπως ήρθαν τα πράγματα πιο γρήγορα στα καλά τους. Κάποια στιγμή μου είχε κοπεί η όρεξη, δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ, καθόμουν όλη μέρα εκεί, πράγματα που δεν τα συνήθιζα ως άνθρωπος. Με τρόμαξε αυτό το πράγμα και απευθύνθηκα στην ομάδα».

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά – Οι δύσκολες στιγμές με τον Άρη, τα σχέδια για το 2024 και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.