Ξέφυγε στο μοvτάζ: To ακραίο πλάvο παίκτριας του «The Bachelor» που κακώς έδειξαν!

December 3, 2020


Ακόμα ένα διόλου κατάλληλο πλάvο παίκτριας του «The Bachelor» έπαιξε στον αέρα του ALPHA!
Πρόκειται ίσως για ότι πιο ακραίο έδειξαν ποτέ, μιας και μιλάμε για το σώμα παίκτριας με… το απόλυτο τίποτα.



Ακόμα ένα διόλου κατάλληλο πλάvο παίκτριας του «The Bachelor» έπαιξε στον αέρα του ALPHA!

Πρόκειται ίσως για ότι πιο ακραίο έδειξαν ποτέ, μιας και μιλάμε για το σώμα παίκτριας με… το απόλυτο τίποτα.

Όλες εμφανίστηκαν με μαγιό, μία όμως έδειξε άθελα της πολλά όταν η κάμερα ζούμαρα στην πίσω της όψη σε υποβρύχια λήψη μέσα στην πισίνα. Ο λόγος για την 20χρονη Αντζελίνα που δεν θα χαρεί καθόλου με αυτό το πλάvo. Μιας και αναφερθήκαμε στην συγκεκριμένη παίκτρια δείτε κι αυτό: 15 κιλά παραπάνω: Πώς μπήκε και πώς βγήκε η Αντζελίνα από το «Τhe Bachelor» – Η πρώτη φωτογραφία!

Tα λόγια περισσεύουν.

Δείτε τις εικόνες στο Athensmagazine.gr:

Ξέφυγε στο μοvτάζ: To ακραίο πλάvο παίκτριας του «The Bachelor» που κακώς έδειξαν!

Αντζελίνα Bachelor πλάνο

Αντζελίνα Bachelor

Όχι, αποκλείεται δεν είσαι εσύ! Δεν φαντάζεστε πως ήταν η Εριέττα του “The Bachelor” πριν τις πλαστικές

H Εριέττα είναι μια από τις παίκτριες στο “The Bachelor” που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Πέραν από το “στενό μαρκάρισμα” που κάνει στον Παναγιώτη Βασιλάκο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι και ο ιδιαίτερος έντονος χαρακτήρας της. Η ίδια –όπως και η Σία– είχε παραδεχτεί πως έχει κάνει κάποιες πλαστικές επεμβάσεις και πως μάλιστα, είναι πρόθυμη να κάνει και άλλες προκειμένου να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε παλιές φωτογραφίες της παίκτριας -η οποία όπως φημολογείται πρόκειται να αποχωρίσει στην επόμενη τελετή των ρόδων- και όπως θα δείτε, η διαφορά πριν και μετά είναι εμφανής.

Το φυσικό μαλλί ήταν καστανό, υπάρχουν αλλαγές στις γωνιές, στα ζυγωματικά και στο στήθος.

Bachelor Εριέττα

Εριέττα Bachelor

Δεν φαντάζεστε πως ήταν η Εριέττα του

The Bachelor: Σοκαρισμένος ο Βασιλάκος με το νέο… μαργαριτάρι – Η απορία που μας «έκαψε» κάθε εγκεφαλικό κύτταρο

Μια απορία στο «The Bachelor»… έκαψε και το τελευταίο μας εγκεφαλικό κύτταρο, με την Εριέττα να κάνει στον Παναγιώτη Βασιλάκο μια ερώτηση… σκέτο μαργαριτάρι, που τον σόκαρε και τον έκανε να απορεί.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε την Εριέττα, που έχει και μια… άγνωστη σχέση με τον Μάρκο Σεφερλή, για το ατομικό ραντεβού του επεισοδίου της Παρασκευής (27/11), διαλέγοντας να την ταξιδέψει πάνω από τα αξιοθέατα της Αττικής με ελικόπτερο. Περνώντας από το Σούνιο, μια απορία τον άφησε «κόκκαλο».

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ξανθιά τον ρώτησε, αν ο ναός του Ποσειδώνα βρίσκεται… μέσα στη θάλασσα, προκαλώντας την απορία του Βασιλάκου για το πώς γίνεται να κάνει τέτοια ερώτηση. Και αργότερα, βέβαια, όταν της εξήγησε, δεν έμοιαζε να… καταλαβαίνει και πολύ καλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.