«Πάλευα με τον Χάρο μισή ώρα! Προσπαθούσα να τον κρατήσω αλλά δεν μπόρεσα. Με κοιτούσε στα μάτια, μέσα στην ψυχή μου» – Ανατριχιάζει 18χρονος που προσπάθησε να σώσει τον πατέρα του με ΚΑΡΠΑ

December 2, 2023


Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή ενός 18χρονου, που έχασε μπροστά του τον πατέρα του προσπαθώντας να τον σώσει με ΚΑΡΠΑ, όταν ο άνδρας ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και σωριάστηκε στη μέση του δρόμου.Το περιστατικό έγινε στην Ελευθερούπολη, όταν ο 61χρονος περίμενε τον γιο του στο καφέ που δουλεύει να σχολάσει. «Μιλούσαμε, γελούσαμε. Λέω “άντε μπαμπά πάμε σπίτι σιγά σιγά” και βγαίνω να φύγουμε μαζί…

.... Εγώ ήμουν ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον άκουσα έβηξε, γύρισα, καθόταν στο πίσω σκαμπό και πέφτει αναίσθητος εκεί πέρα», είπε στην εκπομπή Live News.Μόλις σωριάστηκε στο έδαφος ο 61χρονος, ο γιος του ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ, ενώ μαζεύτηκε κόσμος που κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο δεν...

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή ενός 18χρονου, που έχασε μπροστά του τον πατέρα του προσπαθώντας να τον σώσει με ΚΑΡΠΑ, όταν ο άνδρας ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και σωριάστηκε στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό έγινε στην Ελευθερούπολη, όταν ο 61χρονος περίμενε τον γιο του στο καφέ που δουλεύει να σχολάσει. «Μιλούσαμε, γελούσαμε. Λέω “άντε μπαμπά πάμε σπίτι σιγά σιγά” και βγαίνω να φύγουμε μαζί. Εγώ ήμουν ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον άκουσα έβηξε, γύρισα, καθόταν στο πίσω σκαμπό και πέφτει αναίσθητος εκεί πέρα», είπε στην εκπομπή Live News.

Μόλις σωριάστηκε στο έδαφος ο 61χρονος, ο γιος του ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ, ενώ μαζεύτηκε κόσμος που κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο δεν έφτασε ποτέ γιατί ήταν σε άλλο περιστατικό, επειδή στην περιοχή υπάρχει μόνο ένα. Επίσης, συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός αστυνομικού που έσωσε βρέφος κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.

«Πάλευα με τον Χάρο μισή ώρα! Προσπαθούσα να τον κρατήσω αλλά δεν μπόρεσα. Με κοιτούσε στα μάτια, μέσα στην ψυχή μου»

«Στη μέση ήταν ο πατέρας μου, προσπαθούσε να έρθει σε εμένα, τον τραβούσα εγώ, τον τραβούσε και από την άλλη μεριά ο Χάρος, δυστυχώς με κέρδισε», είπε και πρόσθεσε ότι «καλό θα ήταν να βάλουν 1-2 ασθενοφόρα παραπάνω, δεν γίνεται για 32.000 κατοίκους να υπάρχει ένα. Από μικρό παιδί με μεγάλωσε ο πατέρας μου, με ανέθρεψε, μου έμαθε τρόπους, να είμαι δυνατό παιδί».

Επίσης, σημείωσε ότι «ένιωθα ότι παλεύαμε με τον Χάρο μισή ώρα. Προσπαθούσα να τον κρατήσω. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια, μέσα στην ψυχή μου. Πάλεψα, αλλά δεν μπόρεσα να τον κρατήσω. Έφυγε με την περηφάνεια ότι ο γιος του δεν φοβήθηκε εκείνη τη στιγμή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.