Μήνυμα στήριξης σε Κασσελάκη από Τσίπρα: Παρών στην πρώτη ΚΟ μετά τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ – Όρθιοι οι βουλευτές τον υποδέχθηκαν με παρατεταμένο χειροκρότημα (video)

December 1, 2023


Μήνυμα στήριξης από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δίνει το «παρών» στην πρώτη ΚΟ μετά τη διάσπαση του κόμματος και την αποχώρηση της Ομπρέλας και της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ.Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο πρώην πρόεδρος του κόμματος επέλεξε να εμφανιστεί την περίοδο που συνεχίζεται το μπαράζ αποχωρήσεων στελεχών, στέλνοντας έ…

...να μήνυμα ενότητας στους εναπομείναντες που παραμένουν στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του ieidiseis.gr με τη θερμή υποδοχή του πρώην προέδρου του κόμματος: Θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ pic.twitter.com/p7rdIJSLaR— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) November...

Μήνυμα στήριξης από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δίνει το «παρών» στην πρώτη ΚΟ μετά τη διάσπαση του κόμματος και την αποχώρηση της Ομπρέλας και της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο πρώην πρόεδρος του κόμματος επέλεξε να εμφανιστεί την περίοδο που συνεχίζεται το μπαράζ αποχωρήσεων στελεχών, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας στους εναπομείναντες που παραμένουν στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του ieidiseis.gr με τη θερμή υποδοχή του πρώην προέδρου του κόμματος:

ΣΥΡΙΖΑ: Εντάσεις, υπονοούμενα και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα περιγράφουν την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματεία – Αποχώρησε ο Κασσελάκης χωρίς να ακούσει τον Τεμπονέρα

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος πυροδότησε νέα εσωκομματική ένταση, εντείνοντας τον προβληματισμό στους κόλπους του κόμματος.

Μολονότι αντικείμενο της συνεδρίασης υπήρξε επί της αρχής ο προγραμματισμός δράσεων του κόμματος προς αποκατάσταση των «πληγών» της διάσπασης, εντούτοις τα πράγματα δεν κύλησαν ανέμελα, καθώς τοποθετήσεις σειράς στελεχών εμπεριείχαν έντονα στοιχεία κριτικής αναφορικά με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια συζήτηση που περιγράφεται ως «χαλαρή» μέχρι εκείνη τη στιγμή από τους παρόντες.

Η αίθουσα «πάγωσε», ωστόσο, όταν την ώρα της τοποθέτησης του Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος ασκούσε σφοδρή κριτική στην νέα ηγετική ομάδα. Τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να ζήτησε συγγνώμη και να αποχώρησε από την συνεδρίαση, χωρίς να ακούσει όλη την παρέμβαση του ομιλητή.

Στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη συγκρότηση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11» και εν αναμονή των σημερινών δημοσκοπήσεων, η αποχώρηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εκλήφθηκε ως «απρέπεια», αλλά και ως «ευτελισμός του οργάνου», σύμφωνα με ορισμένα στελέχη, πυροδοτώντας νέο γύρο τριβών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.