Αποπνικτικός «εφιάλτης» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Έρχονται θερμές αέριες μάζες από την Αφρική – Μέχρι που θα «χτυπήσει» ο υδράγυρος (video)

November 30, 2023


Τελειώνει σιγά-σιγά η κακοκαιρία που χτύπησε τα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο το τελευταίο 48ωρο, καθώς θα περιοριστούν τα φαινόμενα και θα αυξηθεί και άλλο η θερμοκρασία, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, για σήμερα Πέμπτη (30/11), κάποιες βροχές θα επιμείνουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, αλλά και προς την Ήπειρο, όμως στις υπόλοιπες περιοχές, οι σ…

...υννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα επιμείνουν από νότιες διευθύνσεις, μέχρι 5-6 μποφόρ. Το πρωί μπορεί να είναι χαμηλές οι θερμοκρασίες, αλλά αργότερα μέσα στο μεσημέρι, ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 18 βαθμούς στην βόρεια Ελλάδα, και κοντά στους 20-22 στην...

Τελειώνει σιγά-σιγά η κακοκαιρία που χτύπησε τα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο το τελευταίο 48ωρο, καθώς θα περιοριστούν τα φαινόμενα και θα αυξηθεί και άλλο η θερμοκρασία, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, για σήμερα Πέμπτη (30/11), κάποιες βροχές θα επιμείνουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, αλλά και προς την Ήπειρο, όμως στις υπόλοιπες περιοχές, οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα επιμείνουν από νότιες διευθύνσεις, μέχρι 5-6 μποφόρ. Το πρωί μπορεί να είναι χαμηλές οι θερμοκρασίες, αλλά αργότερα μέσα στο μεσημέρι, ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 18 βαθμούς στην βόρεια Ελλάδα, και κοντά στους 20-22 στην υπόλοιπη χώρα.

Ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα (30/11), στην Αττική, με τοπικές συννεφιές κυρίως στα βόρεια του Λεκανοπεδίου. Οι άνεμοι θα πνέουν με νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις, με τις εντάσεις τους στα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία ξεκινά από τους 10-12 βαθμούς και θα ξεπεράσει το μεσημέρι ακόμη και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.