Σοβαρή καταγγελία από τη μητέρα της 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη: «Κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό»

November 30, 2023


Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη η μητέρα της 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη, που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό. «Εύχομαι να μη χρειαστεί κανείς να καταλάβει τι περνάμε. Να μη βρεθεί κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση μας, πόσo μάλλον γονιός» επεσήμανε φανερά συγκινημένη η μητέρα της Έμμας Κέλλυ Καμπάκη στην Ε…

...ΡΤ και την εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο και την εγκατάλειψη της κόρης της, Έμμας, μετά από τροχαίο δυστύχημα.«Δεν άντεξα να είμαι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Βγήκα έξω, δεν μπορούσα...

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη η μητέρα της 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη, που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό.

«Εύχομαι να μη χρειαστεί κανείς να καταλάβει τι περνάμε. Να μη βρεθεί κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση μας, πόσo μάλλον γονιός» επεσήμανε φανερά συγκινημένη η μητέρα της Έμμας Κέλλυ Καμπάκη στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο και την εγκατάλειψη της κόρης της, Έμμας, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

«Δεν άντεξα να είμαι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Βγήκα έξω, δεν μπορούσα να ακούσω περιγραφές. Ήμουν πολύ λίγα διαστήματα μέσα» είπε υπογραμμίζοντας πως το μόνο που κρατάει μέχρι στιγμής είναι τα γεγονότα.

«Δεν τους ενδιέφερε ο άνθρωπος που χτύπησαν»

«Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με ένα αυτοκίνητο πειραγμένο όλο, έχασε τον έλεγχο, δεν είχε δίπλωμα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε το παιδί μου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει έκανε όπισθεν, την ξαναχτύπησε. Προσπάθησαν να ξεφύγουν, έχασαν ξανά τον έλεγχο, άφησαν το αμάξι σε ένα απομονωμένο σημείο, μάλλον εκεί που έχασαν τον έλεγχο και δεν μπορούσαν να το επαναφέρουν στον κόμβο Ασβεστοχωρίου, στο χωριό έκρυψαν τις πινακίδες. Έκαναν 2-3 τσιγάρα – είπε η συνοδηγός – να ηρεμήσουν, έκαναν ωτοστόπ, πήγαν να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, την επομένη το πρωί αυτός εξαφανίστηκε να γλιτώσει το αυτόφωρο, αυτή πήγε στη δουλειά της» σημείωσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας για τη μοιραία νύχτα και πρόσθεσε δυο τους δύο επιβάτες του ΙΧ που χτύπησε θανάσιμα το παιδί της πως «θεώρησαν εκείνη τη στιγμή, και αυτός και η συνοδηγός που ήταν μέσα στο αμάξι, ότι τα δικά τους τομάρια αξίζουν περισσότερο από τη ζωή του ανθρώπου που χτύπησαν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.