Στα γυρίσματα του Σασμού η Δέσποινα Βανδή – Ταξίδι “αστραπή” για τα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη

November 28, 2023


Ο Βασίλης Μπισμπίκης εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά του ALPHA, Σασμός, και ήδη πολλές από αυτές έχουν βγει στον αέρα. Τον περισσότερο χρόνο του, λοιπόν, τον περνά στην Κρήτη όπου πραγματοποιούνται πολλά από αυτά, κάτι που σημαίνει πως χάνει λίγο από τον χρόνο που περνά με την καλή του, Δέσποινα Βανδή.Γι’ αυτό κι εκείνη αποφάσισε, αφού τελείωσε τις εμφανίσεις της με τ…

...ον Γιώργο Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο όπου ερμηνεύει τα κομμάτια της κάθε Σαββατοκύριακο, να ταξιδέψει μέχρι το Ρέθυμνο για να τον συναντήσει. Την Δευτέρα 27/11, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από εκεί, φανερώνοντας πως βρέθηκε...

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά του ALPHA, Σασμός, και ήδη πολλές από αυτές έχουν βγει στον αέρα. Τον περισσότερο χρόνο του, λοιπόν, τον περνά στην Κρήτη όπου πραγματοποιούνται πολλά από αυτά, κάτι που σημαίνει πως χάνει λίγο από τον χρόνο που περνά με την καλή του, Δέσποινα Βανδή.

Γι’ αυτό κι εκείνη αποφάσισε, αφού τελείωσε τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο όπου ερμηνεύει τα κομμάτια της κάθε Σαββατοκύριακο, να ταξιδέψει μέχρι το Ρέθυμνο για να τον συναντήσει. Την Δευτέρα 27/11, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από εκεί, φανερώνοντας πως βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον έρωτά της επί το έργον.

Δείτε επίσης: Το βλέμμα του τα “λέει” όλα – Η αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη στο τσιφτετέλι της Δέσποινας Βανδή

Η εξόρμηση της Δέσποινας Βανδή στην Κρήτη για τα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή Κρήτη Μπισμπίκης Σασμός

“Μυρίζει” θάνατος απόψε (27/11) στον Σασμό

Επεισόδιο 36

Ο Αντρέας έχει οργανώσει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας τη φυγή του Λάζαρου και της οικογένειάς του στην Κωνσταντινούπολη, όμως σίγουρα αγνοεί το σχέδιο της Βασιλικής και της Καλλιόπης, οι οποίες πριν ο θεός ξημερώσει τη μέρα του, θα έχουν σκοτώσει τον δολοφόνο του Νικηφόρου στο κρησφύγετό του. «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές. Θα ακολουθήσουμε το σχέδιο κατά γράμμα. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην πέσουν οι υποψίες πάνω μας, νύφη μου», θα της πει η Καλλιόπη, που έχει φροντίσει ακόμα και στον Μαθιό να δώσει άλλοθι για εκείνη την νύχτα, αφού ξέρει πως τα βλέμματα όλων θα πέσουν πάνω του όταν γίνει γνωστός ο θάνατος του Λάζαρου.

Στο μεταξύ ο Αντρέας περνάει ένα άκρως ερωτiκό βράδυ με την Εύα στο σπίτι του, όμως η συνέχεια της συνάντησής τους δεν θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα αφού εκείνη του αποκαλύπτει πως έχει βάσιμες υποψίες να πιστεύει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος. Εκείνος συμφωνεί αλλά όταν της ζητάει να του αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες από όσα ξέρει, εκείνη αντιδρά. «Οχι Ανδρέα, δεν θα σου πω περισσότερα. Σου έχω πει πως έχω επιστρέψει σε αυτό το χωριό για να μάθω πληροφορίες για τον θάνατο δικών μου ανθρώπων, όμως προς το παρόν δεν μπορώ να σου δώσω κάτι παραπάνω», του λέει και εκείνος τη ρωτάει αν θέλει να συνεργαστούν εναντίον του Μαθιού. Εκείνη και πάλι δεν τον ενθαρρύνει. Οχι πριν μάθει τις παραπάνω πληροφορίες που θέλει.

Πηγαίνει να βρει τον Βαγγέλη στη μεζονέτα πάνω από το οινοποιείο, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα αφού η Ντίνα φτάνει στο μέρος και ψάχνει τον αγαπημένο της. Εκείνος, για να μην προδώσει τη συνάντησή του με την Εύα, δεν της απαντά βάζοντάς τη σε χιλιάδες σκέψεις. Αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά, η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι κάτι κακό θα συμβεί στο πονεμένο χωριό τους. «Τι άλλο να συμβεί δηλαδή, μαμά; Τι άλλο κακό μπορεί να βρει την οικογένειά μας; Απορώ αν υπάρχει κάποιος που να θέλει το καλό σε αυτόν τον τόπο», θα της πει η Αργυρώ, που ακόμα δεν πιστεύει ότι η Θοδώρα βρήκε το θάρρος και γύρισε στον τόπο που προκάλεσε τόσο κακό λόγω του εγωισμού της λίγα χρόνια πριν.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να συνέλθει από την κουβέντα που είχε νωρίτερα με τη Βασιλική και επιλέγει να μείνει λίγο μόνος για να σκεφτεί. Ακόμα ηχούν στα αυτιά του τα λόγια της. «Ναι, Αστέρη, ήξερα για τον φόνο του αδελφού σου και πάλεψα μέσα μου για να τον συγχωρέσω. Ηταν δύσκολο. Στην αρχή ήθελα να τον χωρίσω αλλά τελικά βρήκα το κουράγιο και κατάλαβα τον λόγο που τον οδήγησε σε εκείνη την πράξη. Αν δεν είχε τραβήξει τη σκανδάλη ο Μαθιός, εγώ τώρα δεν θα ζούσα». «Δεν είναι πάντα ο θάνατος η λύση, Βασιλική. Μπορούσε να είχε πάει στην αστυνομία ο αδελφός μου», είναι τα λόγια τού Αστέρη, αλλά καταλαβαίνει πως ο τόπος τους έχει τελικά τους δικούς του νόμους. Η ψυχή του Αστέρη μαυρίζει ακόμα περισσότερο και μη μπορώντας να μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό, απομακρύνει ακόμα περισσότερο την Αργυρώ από τη ζωή του, που τον παρακαλάει να μάθει τι είναι αυτό που τον προβληματίζει. «Σου το έχω πει ότι θα σου πω τα πάντα κάποια στιγμή αλλά όχι ακόμη. Γιατί δεν σέβεσαι την επιθυμία μου, Αργυρώ;», τη ρωτά και εκείνη του απαντά πως νιώθει ότι υψώνει έναν τοίχο μεταξύ τους.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.