Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή εντοπίστηκε στο διαμέρισμά της 29χρονης υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

November 28, 2023


Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα (27/11) το μεσημέρι στη Λάρισα, καθώς μια 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, εντός των οικημάτων της 110 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας.Η νεαρή αξιωματικός δεν απαντούσε και στις κλήσεις των συναδέλφων της , με συνέπεια να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι για να διαπιστώσουν την κατάστασή της. Την ίδια στιγμή, …

...εντοπίστηκε σορός αγνοουμένου μετά το ναυάγιο στη Λέσβο.Όταν έφτασαν στο διαμέρισμά της και άνοιξαν την πόρτα, περίπου στη μία το μεσημέρι, εντόπισαν την 29χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο, για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς,...

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα (27/11) το μεσημέρι στη Λάρισα, καθώς μια 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, εντός των οικημάτων της 110 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας.

Η νεαρή αξιωματικός δεν απαντούσε και στις κλήσεις των συναδέλφων της , με συνέπεια να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι για να διαπιστώσουν την κατάστασή της. Την ίδια στιγμή, εντοπίστηκε σορός αγνοουμένου μετά το ναυάγιο στη Λέσβο.

ασθενοφόρο εκαβ

Όταν έφτασαν στο διαμέρισμά της και άνοιξαν την πόρτα, περίπου στη μία το μεσημέρι, εντόπισαν την 29χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο, για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της 29χρονης.

Ανείπωτη θλίψη στην Πάτρα: Νεκρό 2,5 χρονών αγοράκι που νοσηλευόταν με απλά εξανθήματα

Στο ανείπωτη θλίψη βυθίστηκε οικογένεια από την Πάτρα και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της Εγλυκάδας, καθώς την Παρασκευή (24/11) ένα αγοράκι 2,5 ετών, που νοσηλευόταν με απλά εξανθήματα, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρίου.

Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να το κρατήσει στη ζωή, το παιδάκι δεν τα κατάφερε.

Δείτε επίσης: Χαμογελάει ξανά η 4χρονη Χριστίνα: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην καρδούλα της και βγήκε νικήτρια

νοσοκομείο Πάτρας

Σύμφωνα με το tempo24.news, το άτυχο αγοράκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο παρουσιάζοντας εξανθήματα.

Δυστυχώς, η κατάστασή του έγινε χειρότερη, διασωληνώθηκε άμεσα, όμως τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.