Αναβρασμός στο σπίτι του Big Brother – Οι καυγάδες και οι στρατηγικές

November 27, 2020


Κανονικός αναβρασμός πρόκειται να επικρατήσει και απόψε στο σπίτι του Big Brother, καθώς στο live θα δούμε μερικά στιγμιότυπα που έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν. Οι καυγάδες θα γίνουν όλο και πιο έντονοι…



Κανονικός αναβρασμός πρόκειται να επικρατήσει και απόψε στο σπίτι του Big Brother, καθώς στο live θα δούμε μερικά στιγμιότυπα που έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν. Οι καυγάδες θα γίνουν όλο και πιο έντονοι ενώ θα αποκαλυφθούν οι στρατηγικές όλων.

Άννα Μαρία, Δημήτρης Πυργίδης και Ραμόνα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται, οι στρατηγικές αναπτύσσονται και οι παρέες αλλάζουν.

Η Σοφία και ο Θέμης συζητούν ζωντανά με το πλατό και τον Ανδρέα Μικρούτσικο την κρίση στη μεταξύ τους σχέση.

Ποιος θα αποχωρήσει; Δείτε το τρέιλερ του αποψινού live Big Brother! Δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε.

Big Brother Highlights: H άγρια επίθεση στη Σοφία, τα κλάματα και το βέτο

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με την ψηφοφορία των υποψήφιων προς αποχώρηση και στην συνέχεια υπήρχαν πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Τέλος έγινε και η δοκιμασία του βέτο, όπου κάποιος πήρε ασυλία

Big Brother: Άγριο ξέσπασμα από την Άννα Μαρία – «Όλοι χαζοί είστε εδώ μέσα;»

ο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με την ψηφοφορία των παικτών προς αποχώρηση, η οποία δημιούργησε εντάσεις και νεύρα ειδικά στην Άννα Μαρία.

Οι αρχικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ραμόνα, ο Χρήστος, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, άναψαν τα αίματα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και οι παίκτες έκαναν τις μαντεψιές τους για το ποιος ψήφισε ποιον.

Μετά από λίγο ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε την δοκιμασία βέτο η οποία στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η Άννα Μαρία υποστηρίζοντας πως δεν θέλει κανένας να την σώσει και πως επιθυμεί να πάει προς αποχώρηση.

Η Σοφία φυσικά διαφώνησε με την άρνηση της Άννας Μαρίας να συμμετέχει στο βέτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απίστευτη ένταση μεταξύ τους.

Λίγο μετά, η Άννα Μαρία πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας βουρκωμένη και υποστήριξε πως όλοι την πολεμούν και την έχουν κάνει χάλια ψυχολογικά για αυτό και θέλει τα βέτο να είναι ατομικά και όχι ομαδικά. Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.