Του άφησαν σημείωμα να κλείνει τα παράθυρα όταν είναι η κοπέλα του σπίτι – «Σοκαριζόμαστε, έχουμε παιδιά…» (video)

November 26, 2023


Ο νεαρός βρήκε ένα σημείωμα στην πόρτα του από την γειτόνισσα που του ζητούσε να κρατά τις ιδιωτικές του στιγμές μακριά από τους ενοίκους της πολυκατοικίας!Δείτε επίσης: Θα έχουν την… κατάρα του: Απειλεί με ξόρκια τους διαρρήκτες του σπιτιού του – Το viral σημείωμα που τους άφησεΈνα σημείωμα… έκπληξη βρήκε ένας νεαρός τις προηγούμενες μέρες, κολλημένο στην πόρτα του σπιτιού του. Αυτό, όπως το αν…

...έβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ήταν γραμμένο από μία γειτόνισσα, η οποία εξέφραζε την ενόχλησή της για τους… ήχους που ακούγονταν από το σπίτι, όταν βρισκόταν με την κοπέλα του.«Καλησπέρα σας! Πήρα το θάρρος να σας γράψω αυτή τη σύσταση γιατί η κατάσταση έχει...

Ο νεαρός βρήκε ένα σημείωμα στην πόρτα του από την γειτόνισσα που του ζητούσε να κρατά τις ιδιωτικές του στιγμές μακριά από τους ενοίκους της πολυκατοικίας!

Δείτε επίσης: Θα έχουν την… κατάρα του: Απειλεί με ξόρκια τους διαρρήκτες του σπιτιού του – Το viral σημείωμα που τους άφησε

Ένα σημείωμα… έκπληξη βρήκε ένας νεαρός τις προηγούμενες μέρες, κολλημένο στην πόρτα του σπιτιού του. Αυτό, όπως το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ήταν γραμμένο από μία γειτόνισσα, η οποία εξέφραζε την ενόχλησή της για τους… ήχους που ακούγονταν από το σπίτι, όταν βρισκόταν με την κοπέλα του.

«Καλησπέρα σας! Πήρα το θάρρος να σας γράψω αυτή τη σύσταση γιατί η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη.

Σας παρακαλούμε πολύ όταν έρχετε η κοπέλα σας, να κλείνετε την πόρτα και τις μπαλκονόπορτες γιατί υπάρχουμε εμείς όλοι οι γείτονές σας, που υπάρχουν μικρά παιδιά και ακούνε όλη αυτή την κατάσταση και όλοι εμείς σοκαριζόμαστε (όχι οτι δεν μπορούμε), αλλά υπάρχει και κάποιος σεβασμός απέναντι σε όλους. Εμείς εδώ είμαστε γέννημα θρέμα και αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Σας παρακαλούμε πολύ σεβαστεί μας όλους! Γιατί την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει θα αποτανθούμε αλλιώς. Είναι όλο το οικοδομικό τετράγωνο, δεν γίνεται όλες τις ώρες νύχτα, πρωί, μεσημέρι να γινόμαστε ταραγμένοι από εσάς. Ευχαριστούμε που μας ακούσατε. Εκ της γειτονιάς και της πολυκατοικίας σας».

Χανιά: Γιατί μαθητές Δημοτικού κάνουν αποχή από τα Γερμανικά – Το viral σημείωμα που έδωσαν στη δασκάλα τους (photo)

Ένα απίστευτο σημείωμα έγραψαν μαθητές δημοτικού σχολείου στα Χανιά στη δασκάλα των γερμανικών, εξηγώντας τους λόγους που έκαναν αποχή από το μάθημα.

Στο σχολείο της Χρυσοπηγής, οι μικροί μαθητές διαμαρτυρήθηκαν ήσυχα και ηχηρά για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού. Είχαν επιλέξει ως δεύτερη γλώσσα την γαλλική, ωστόσο κατέληξαν μόνο με την γερμανική.

Επιλέγοντας την αποχή από το μάθημα και ζητώντας συγγνώμη από τη δασκάλα τους, τόνισαν πως υπερασπίζονται το δίκιο και την ψήφο του.

Το σημείωμα που δημοσίευσε στο zarpanews.gr και έγινε viral αναφέρει: «Κυρία, σας ζητάμε συγγνώμη αλλά θα βγούμε έξω. Στο τέλος της περσινής χρονιάς οι περισσότεροι από μας ψήφισαν γαλλικά. Σήμερα υπερασπιζόμαστε το δίκιο μας και την αξία της ψήφου μας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.