Μόνο ΕΔΩ – Νέο χειρουργείο μετά την γιορτή για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

November 26, 2023


Στο χειρουργείο μια μέρα μετά το μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει τον έναν χρόνο του ιδρύματος της για τους εγκαυματίες μπήκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει πολύ καλή διάθεση αφού το βράδυ της Τετάρτης την στήριξαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και μη χώρο και έτσι θα συνεχίσει μέσα από το ίδρυμα της να στηρίζει και εκείνη τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

ην στήριξαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και μη χώρο και έτσι θα συνεχίσει μέσα από το ίδρυμα της να στηρίζει και εκείνη τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Το διαβάσαμε εδώ

Στο χειρουργείο μια μέρα μετά το μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει τον έναν χρόνο του ιδρύματος της για τους εγκαυματίες μπήκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

  • Η γυναίκα σύμβολο που δίνει δύναμη σε όλους με τη στάση της, είχε προγραμματισμένο χειρουργείο καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμα με τους γιατρούς και τις επεμβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει πολύ καλή διάθεση αφού το βράδυ της Τετάρτης την στήριξαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και μη χώρο και έτσι θα συνεχίσει μέσα από το ίδρυμα της να στηρίζει και εκείνη τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.