Γονείς πίστευαν πως φάντασμα βασανίζει το μωρό τους – Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει (video)

November 26, 2023


Την άποψή τους πως το μικρό τους μωρό έχει βασανιστεί από φάντασμα εξέφρασαν δύο νεαροί γονείς. Μάλιστα, για να στηρίξουν τις θεωρίες τους μέσω κρυφής κάμερας ανέβασαν βίντεο στα social media, με το οποίο φαίνεται ένα φάντασμα να κινείται μέσα στο δωμάτιο.Συγκεκριμένα, οι Σάνον Χάιουαρντ, 18 ετών και Ρόμπι Μπίβις, 22 ετών, έβαλαν για πρώτη φορά την μικρή τους κόρη, Σαβάνα, στην κούνια της για να κ…

...οιμηθεί το βράδυ. Το μωράκι, που ήταν έξι μηνών έμεινε μόνη της στο δωμάτιο και οι γονείς άρχισαν να προσέχουν το μόνιτορ από την κάμερα που είχαν τοποθετήσει.Κάποια στιγμή, παρατήρησαν πως η εικόνα από το δωμάτιο διακόπηκε και άμεσα βρέθηκαν στο δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει....

Την άποψή τους πως το μικρό τους μωρό έχει βασανιστεί από φάντασμα εξέφρασαν δύο νεαροί γονείς. Μάλιστα, για να στηρίξουν τις θεωρίες τους μέσω κρυφής κάμερας ανέβασαν βίντεο στα social media, με το οποίο φαίνεται ένα φάντασμα να κινείται μέσα στο δωμάτιο.

Συγκεκριμένα, οι Σάνον Χάιουαρντ, 18 ετών και Ρόμπι Μπίβις, 22 ετών, έβαλαν για πρώτη φορά την μικρή τους κόρη, Σαβάνα, στην κούνια της για να κοιμηθεί το βράδυ. Το μωράκι, που ήταν έξι μηνών έμεινε μόνη της στο δωμάτιο και οι γονείς άρχισαν να προσέχουν το μόνιτορ από την κάμερα που είχαν τοποθετήσει.

Κάποια στιγμή, παρατήρησαν πως η εικόνα από το δωμάτιο διακόπηκε και άμεσα βρέθηκαν στο δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει. Μόλις μπήκαν μέσα διαπίστωσαν πως το δωμάτιο ήταν κρύο, παρά το γεγονός πως το καλοριφέρ ήταν ανοικτό.

Όταν κοίταξαν το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα, είδαν μία λευκή μάζα να κινείται μέσα στο δωμάτιο, να πλησιάζει στην άκρη της κούνιας του μωρού, το οποίο λίγο αργότερα άρχισε να κινείται. Ενώ, απίστευτες εικόνες κατόρθωσε να καταγράψει με την κάμερά του φωτογράφος από την Αυστραλία, ο οποίος φημίζεται για τις επιτυχίες του.

Δείτε το βίντεο:

24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της – Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της (Video)

Λίγους μήνες αφού είχε μετακομίσει στο νέο της σπίτι μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο. Μόλις δείτε τι κατέγραψε με την κάμερά της θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Η γυναίκα καθαρίζοντας μια ντουλάπα ανακάλυψε ότι υπήρχε ένας κρυφός χώρος σε εκείνο το σημείο. Σαν ένα μικρό δωμάτιο. Επίσης, σάλο προκάλεσε το βίντεο που κατέγραψε με κάμερα και ανέβασε μία γυναίκα οκτώ μηνών έγκυος, στο οποίο εμφανίζεται μια… «σκοτεινή φιγούρα» δίπλα από το κρεβάτι της.

«Αγοράσαμε το σπίτι πριν μερικούς μήνες και σιγά-σιγά καθαρίζαμε τις διάφορες ντουλάπες. Καθάριζα μία από αυτές και όπως μπορείτε να δείτε η γριά που ζούσε εδώ κρατούσε τα πάντα» σχολιάζει η γυναίκα.

Όταν τελικά μπήκε στο δωμάτιο για να δείξει τι υπάρχει μέσα, όσοι είδαν το βίντεο σίγουρα ένιωσαν μια ανατριχίλα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.