Σοκ για τον Νίκο Κουρκούλη – Νεκρός ο πατέρας του

November 26, 2023


Δεν υπάρχει πιο άσχημη είδηση από μια είδηση απώλειας. Την δυσάρεστη αυτή συνθήκη για τον Νίκο Κουρκούλη έκανε γνωστή ο διαχειριστής του λογαριασμού του νυχτερινού κέντρου όπου και εμφανίζεται ο τραγουδιστής μέσα από ένα story.   «Η επιχείρηση ανακοινώνει πως σήμερα Σάββατο 25/11 θα παραμείνει κλειστή ως ένδειξη συμπαράστασης και ως φόρο τιμής στο θρήνο του καλλιτέχνη μας Νίκου Κουρκούλη…

για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Θανάση. Η επιχείρηση και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια» έγραφε η ανάρτηση η οποία ανέφερε το θλιβερό γεγονός. Το διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχει πιο άσχημη είδηση από μια είδηση απώλειας. Την δυσάρεστη αυτή συνθήκη για τον Νίκο Κουρκούλη έκανε γνωστή ο διαχειριστής του λογαριασμού του νυχτερινού κέντρου όπου και εμφανίζεται ο τραγουδιστής μέσα από ένα story.

 

 

«Η επιχείρηση ανακοινώνει πως σήμερα Σάββατο 25/11 θα παραμείνει κλειστή ως ένδειξη συμπαράστασης και ως φόρο τιμής στο θρήνο του καλλιτέχνη μας Νίκου Κουρκούλη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Θανάση. Η επιχείρηση και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια» έγραφε η ανάρτηση η οποία ανέφερε το θλιβερό γεγονός.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.