Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που άφησε λουλούδι στο Πολυτεχνείο

November 18, 2020


Πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων εναντίον της Covid-19, επιβλήθηκε σε γυναίκα που παρευρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του.Η γυναίκα είχε στείλει sms για μετακίνη…



Όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ, εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο και φεύγοντας από τη δουλειά της θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου

Πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων εναντίον της Covid-19, επιβλήθηκε σε γυναίκα που παρευρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του.

Η γυναίκα είχε στείλει sms για μετακίνηση «6», δηλαδή για σωματική άθληση ή βόλτα με κατικίδιο ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς που της επέβαλαν πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ, εργάζεται κοντά στο Πολυτεχνείο και φεύγοντας από τη δουλειά της θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου.

Ακούστε τι δήλωσε:

image0

image2

Την ίδια ώρα δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο,  όπου περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, οι γνωστοί «Αίαντες», ελικόπτερα και drones, δίνουν συνεχώς εικόνα για όσα συμβαίνουν στο Πολυτεχνείο, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.