
Άφωνος έμεινε ο Γιώργος Τράγκας από μια αναφορά για τον κορωνοϊό από γιατρούς, οι οποίοι τόνισαν στην εκπομπή του, ότι ο ιός αυτός δεν είναι γνήσια αιτία θανάτου.
Συγκεκριμένα, στο στούντιο του ΒΕΡΓΙ…
Άφωνος έμεινε ο Γιώργος Τράγκας από μια αναφορά για τον κορωνοϊό από γιατρούς, οι οποίοι τόνισαν στην εκπομπή του, ότι ο ιός αυτός δεν είναι γνήσια αιτία θανάτου.
Συγκεκριμένα, στο στούντιο του ΒΕΡΓΙΝΑ TV φιλοξένησε ο δημοσιογράφο, που μίλησε για απειλές κατά της ζωής του, τον Χριστόφορο Ολύμπιο, Διευθυντή Καρδιολογίας Κλινικής Θριάσιο Νοσοκομείο και τον Εντατικολόγο Αχιλλέα Κούμπο.
«Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι μια ώρα που πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα», είπε ο Χριστόφορος Ολύμπιος και πρόσθεσε: «Σήμερα στην Ελλάδα η θνησιμότητα του COVID είναι στο 1,5%. Είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήταν το περασμένο Μάιο. Για τη χώρα μας αυτό το 1% θα σήμαινε 10000 θανάτους».

«Είμαστε ακόμα καλύτερα και από τη Γερμανία η οποία η οποία έχει τον υψηλότερο αριθμό κλεινών εντατικής θεραπείας στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι οι συνάδελφοι στις ΜΕΘ κάνουν πολύ καλή δουλεία», είπε.
Ο κος. Κούμπος από την πλευρά του ανέφερε: «Εγώ λέω όχι στο Lockdown. Ο COVID δεν είναι γνήσια αιτία θανάτου γιατί ζει και αναπνέει από τα προβλήματα των ασθενών».
«Στην Ελλάδα η καταγραφή του ΕΟΔΥ είναι μια στατιστική του 19ου αιώνα. Δεν μπορούμε να εξάγουμε σωστά συμπεράσματα γιατί δεν γίνεται σωστή καταγραφή».
Φεύγει… από τον κόσμο ο Γιώργος Τράγκας – Τραγικές εξελίξεις
Τραγικές είναι οι εξελίξεις για τον Γιώργο Τράγκα, με τον ίδιο να δηλώνει πως ετοιμάζεται να… φύγει από τον κόσμο και να προκαλεί σοκ στους ακολούθους του.
Ο δημοσιογράφος, που πρόσφατα ανανέωσε τους όρκους με τη σύζυγο του στο Λας Βέγκας, αποκάλυψε πως θέλει να υιοθετήσει δύο παιδάκια από τη Συρία, και παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο.
«Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό» τόνισε ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».
«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος. Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα, έχω 54 χρόνια καριέρας κι έχω από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής» είπε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας.
Το διαβάσαμε εδώ
FreddoNews