“Big Brother” – Αυτός ο παίκτης επιστρέφει σήμερα στο… σπίτι του

November 13, 2020


Η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Χρήστος Μακρίδης είναι υποψήφιοι για απόψε αφού η Σοφία Δανέζη βγήκε εκτός μιας και κέρδισε την ασυλία.



Η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Χρήστος Μακρίδης είναι υποψήφιοι για απόψε αφού η Σοφία Δανέζη βγήκε εκτός μιας και κέρδισε την ασυλία.

Η πληροφορία που έχει φτάσει  στ ααυτιά μας μέχρι αυτη την ώρα και αφορά στην τάση… δείχνει πώς αυτός που είναι πιο κοντά ν’ αποχωρήσει απο το σπίτι του “μεγάλου αδερφού” είναι ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος ωστόσο έχει μικρή διαφορά απο την Ραμόνα. Για μια ακόμη Παρασκευή η Άννα Μαρία είναι μακράν η πιο αγαπητή του κοινού.
Μένει να το δούμε και το βράδυ…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.