Αδιανόητη φρίκη: Οργή με 42χρονο που μετέδιδε live στο διαδίκτυο βασανισμούς δύο ΑμεΑ – Τον «τσάκωσε» και τον συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ.

November 11, 2023


Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος μετέδιδε απευθείας σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο θυμάτων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους, προχώρησαν στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Ο 42χρονος κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, κ…

...αθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναπαραγωγής εικονοληπτικού υλικού με εγγεγραμμένους χρήστες, προέβαινε σε ζωντανή μετάδοση -το τελευταίο χρονικό διάστημα- σε κατ’ εξακολούθηση...

Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος μετέδιδε απευθείας σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο θυμάτων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους, προχώρησαν στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 42χρονος κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναπαραγωγής εικονοληπτικού υλικού με εγγεγραμμένους χρήστες, προέβαινε σε ζωντανή μετάδοση -το τελευταίο χρονικό διάστημα- σε κατ’ εξακολούθηση κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος δύο νεαρών ατόμων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους.

Η εν λόγω κακοποιητική συμπεριφορά συνιστούσε συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 6-11-2023 στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη μέριμνα των θυμάτων ρατσιστικής κακοποιητικής συμπεριφοράς.

περιπολικο-αστυνομιασ
Βασίλης Παπαδόπουλος- Eurokinissi

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Την είχα σαν παιδί μου» – Όσα έλεγε η σπιτονοικοκυρά στην Νικολούλη πριν τη σύλληψή της

Η Αγγελική Νικολούλη έφερε στη δημοσιότητα όσα της έλεγε η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου πριν τη σύλληψή της. Η ίδια αναφέρει πως την είχε σαν παιδί της, ωστόσο είναι ύποπτη για τη δολοφονία της.

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε βρεθεί τον Οκτώβριο του 2021 νεκρή σε δρόμο στην Κυψέλη, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα. Παράλληλα, δείτε το ξέσπασμα της Νικολούλη για την υπόθεση.

Η υπόθεση παίρνει πήρε άλλη τροπή καθώς, όπως φαίνεται, πίσω από τη δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών κρύβονταν η μητέρα, η αδερφή, καθώς και η σπιτονοικοκυρά της

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η οποία ξεκίνησε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης.

Μια άγνωστη συνομιλία έφερε στο φως το «Τούνελ» με τη γυναίκα που φιλοξενούσε την Φαίη Μπακογιώργου και τώρα κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.