ΣΥΡΙΖΑ: «Άστραψε και βρόντηξε» η Έφη Αχτσιόγλου – «Δεν έγινε καμία δημοκρατική διαδικασία, είναι υπαρξιακό το ζήτημα του κόμματος πια»

November 11, 2023


Με αιχμές αποχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μια διαδικασία «μη δημοκρατική» και «άνευ αντικειμένου».«Το ζήτημα αυτό πρέπει να αποσαφηνιστεί. Είναι άνευ αντικειμένου η σύσταση της Κεντρικής Επιτροπής. Υπάρχει υπαρξιακό ζήτημα. Από την πλευρά του προεδρείου αρνήθηκε να γίνει το ξεκαθάρισμα. Υπήρξε απόρριψη κάθε θέσης.Η πλειοψηφία τα μέλη της Κ.Ο. ήταν…

να λυθεί το θέμα. Δεν έγινε καμία δημοκρατική διαδικασία. Δεν κρίθηκε πως έπρεπε να παραμείνουμε. Είναι υπαρξιακό ζήτημα. Αποχωρώ από αυτή τη διαδικασία που είναι άνευ λόγου», ανέφερε η κυρία Αχτσιόγλου.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Με αιχμές αποχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μια διαδικασία «μη δημοκρατική» και «άνευ αντικειμένου».

«Το ζήτημα αυτό πρέπει να αποσαφηνιστεί. Είναι άνευ αντικειμένου η σύσταση της Κεντρικής Επιτροπής. Υπάρχει υπαρξιακό ζήτημα. Από την πλευρά του προεδρείου αρνήθηκε να γίνει το ξεκαθάρισμα. Υπήρξε απόρριψη κάθε θέσης.

Η πλειοψηφία τα μέλη της Κ.Ο. ήταν να λυθεί το θέμα. Δεν έγινε καμία δημοκρατική διαδικασία. Δεν κρίθηκε πως έπρεπε να παραμείνουμε. Είναι υπαρξιακό ζήτημα. Αποχωρώ από αυτή τη διαδικασία που είναι άνευ λόγου», ανέφερε η κυρία Αχτσιόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.