Fame Story (10/11): «Θέλω να σου σκάσω μια σφαλιάρα να συνέλθεις» – Αμηχανία στο πλατό του STAR

November 11, 2023


Στο αποψινό (10/11) live του Fame Story πολλές είναι οι εντάσεις και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Μετά τον “καβγά” του Light με τον Αντώνη Ρέμο, ακολούθησε ένα “επεισόδιο” με την Μέγκαν, η οποία απογοήτευσε με την εμφάνισή της και όσον αφορά στην ερμηνεία της, αλλά και στο performance της γενικότερα, με τους κριτές να συμφωνούν, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος δεν βρήκε κάτι λάθος, αλλά δεν “τ…

...ρελάθηκε".Ο Νικόλας Ραπτάκης, ο καθηγητής των φωνητικών της, όμως, εκνευρίστηκε από αυτό που άκουσε και ενώ αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει σχόλιο, ξέσπασε έπειτα λέγοντάς της: «Θέλω να σου σκάσω μια σφαλιάρα να έρθεις στα ίσια σου για να συνέλθεις»."Αναμπουμπούλα" στο Fame Story...

Στο αποψινό (10/11) live του Fame Story πολλές είναι οι εντάσεις και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Μετά τον “καβγά” του Light με τον Αντώνη Ρέμο, ακολούθησε ένα “επεισόδιο” με την Μέγκαν, η οποία απογοήτευσε με την εμφάνισή της και όσον αφορά στην ερμηνεία της, αλλά και στο performance της γενικότερα, με τους κριτές να συμφωνούν, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος δεν βρήκε κάτι λάθος, αλλά δεν “τρελάθηκε”.

Ο Νικόλας Ραπτάκης, ο καθηγητής των φωνητικών της, όμως, εκνευρίστηκε από αυτό που άκουσε και ενώ αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει σχόλιο, ξέσπασε έπειτα λέγοντάς της: «Θέλω να σου σκάσω μια σφαλιάρα να έρθεις στα ίσια σου για να συνέλθεις».

“Αναμπουμπούλα” στο Fame Story με την εμφάνιση της Μέγκαν απόψε (10/11)

Θέμα δημιουργήθηκε και με το γεγονός πως η ίδια αρνήθηκε να φορέσει περούκα, παρά τις οδηγίες που της δόθηκαν, με την Ελένη Φουρέιρα να επισημαίνει πως έπραξε σωστά, διότι εάν δεν αισθάνεται άνετα θα φαίνεται και από αυτό θα κριθεί, κάτι στο οποίο και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης προσπάθησαν να ρίξουν στο ότι οι δάσκαλοι ξέρουν καλύτερα τι είναι σωστό για εκείνους κάθε φορά.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τους τσακωμούς

Το live του Fame Story ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 10/11 και αφού οι σπουδαστές της ακαδημίας βγήκαν και τραγούδησαν όλοι μαζί για να καλωσορίσουν τους θεατές και το τηλεοπτικό κοινό με το “I’m so excited”, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να πει δύο λόγια.

Επειδή την εβδομάδα που πέρασε πραγματοποιήθηκαν πολύ άσχημοι και έντονοι τσακωμοί, με παίκτες να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν οικειοθελώς (δείτε εδώ τι συνέβη), ο παρουσιαστής και παραγωγός θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα, τονίζοντας πως ό,τι και να συμβαίνει επιθυμεί το καλό των παιδιών και δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ξέρετε ότι παρακολουθώ αναλυτικά κάθε επεισόδιο και θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ότι αυτό που κάνουμε εδώ, από επιλογή μας, είναι μία μουσική ακαδημία. Εγώ, λοιπόν, ως παραγωγός και παρουσιαστής, έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι με όλους σας και με έναν έναν ξεχωριστά. Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother, είμαστε το Fame Story και είμαστε περήφανοι που είμαστε σε αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό. Το επίκεντρό μας είναι η μουσική. Κατανοώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν έχετε όλον αυτόν τον ανταγωνισμό, τον εγκλεισμό, έχετε να ανταπεξέλθετε σε όλο και πιο δύσκολα πράγματα στα μαθήματα και φτάνετε στα όριά σας.

Θέλω να στηρίζετε ο ένας τον άλλον, εμείς είμαστε εδώ για να σας προστατεύουμε. Θα τα πούμε και κατά τη διάρκεια του σόου, όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει μέλλον αν δεν ξέρουμε το παρελθόν μας, γιατί αυτό μας έκανε να υπάρχουμε σήμερα εδώ. Θέλω ο ένας να στηρίζει τον άλλο και ας μην βγάζουμε ριάλιτι , δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης ούτε τίποτα, με νοιάζετε εσείς. Είστε όλοι οικογένεια του Fame Story. Αυτό είναι το Fame Story που αποφασίσαμε να λανσάρουμε ξανά στην ελληνική τηλεόραση και όχι το παλιό!», επισήμανε.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικά στο youweekly.gr – Fame Story: Η απάντηση που έδωσε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην πρόσκληση για το σημερινό live

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.