Νίκος Παπαγγελής: Συγκινεί η ιστορία ζωής του 24χρονου παραολυμπιονίκη ποδηλασίας – Ο καρκίνος, ο ακρωτηριασμός και η εξομολόγηση αγάπης στην κοπέλα του (Video)

November 4, 2023


Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που οδήγησε στον ακρωτηριασμό και τη ζωή του μετά από αυτό μίλησε στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» ο παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής.Ο 24χρονος Νίκος Παπαγγελής από το Ρίο της Πάτρας είναι ένας από τους μαχητές της ζωής, που δεν το έβαλε κάτω. Σε ηλικία 14 ετών διεγνώσθη με οστεοσάρκωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου που «χτυπά» τα οστά. Επίσης, ο Δημήτρης Για…

...γτζόγλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ και προχώρησε σε μία σπαρακτική εξομομολόγηση για τον θάνατο του αδελφού του από καρκίνο.«Τον καρκίνο τον ανακάλυψα τυχαία, μετά από έναν πόνο που είχα πάνω από το γόνατο»«Ήμουν ένα παιδί που δεν μπορούσε να κάτσει κάτω...

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που οδήγησε στον ακρωτηριασμό και τη ζωή του μετά από αυτό μίλησε στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» ο παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής.

Ο 24χρονος Νίκος Παπαγγελής από το Ρίο της Πάτρας είναι ένας από τους μαχητές της ζωής, που δεν το έβαλε κάτω. Σε ηλικία 14 ετών διεγνώσθη με οστεοσάρκωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου που «χτυπά» τα οστά. Επίσης, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ και προχώρησε σε μία σπαρακτική εξομομολόγηση για τον θάνατο του αδελφού του από καρκίνο.

«Τον καρκίνο τον ανακάλυψα τυχαία, μετά από έναν πόνο που είχα πάνω από το γόνατο»

«Ήμουν ένα παιδί που δεν μπορούσε να κάτσει κάτω με τίποτα. Τον καρκίνο τον ανακάλυψα τυχαία, μετά από έναν πόνο που είχα πάνω από το γόνατο. Κατάλαβα τι πρόκειται να ακολουθήσει όταν πήγα στο νοσοκομείο και είδα παιδιά χωρίς μαλλιά. Ένιωσα ένα συναίσθημα αγωνίας, γιατί δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια», δήλωσε στην εκπομπή ο Έλληνας παραολυμπιονίκης.

Ο Νίκος έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο, που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Αφού ανάρρωσε αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και να γίνει παραολυμπιονίκης.

«Θέλω να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία»

Ο Νίκος Παπαγγελής δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την κοπέλα του, την Κωνσταντίνα, η οποία τον στηρίζει και τον αγαπά πολύ. Αν και 24 ετών θέλει να κάνει σύντομα οικογένεια, καθώς θέλει να έχει μικρή διαφορά ηλικίας με τα παιδιά του.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση με την κοπέλα μου, την Κωνσταντίνα. Είναι πολυ σπουδαίο να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου κάποιον που σε στηρίζει 100% σε αυτό που κάνεις, σε αγαπάει και σε βοηθά τις μέρες που δεν μπορείς να δώσεις τίποτα προς τα έξω. Την ευχαριστώ και την αγαπώ. Ποτέ δεν την ένοιαξε η αναπηρία μου», δήλωσε ο Νίκος και πρόσθεσε:

«Θέλω να κανω μικρός οικογένεια. Μέχρι τα 28 – 28 θέλω να είμαι πατέρας για να μπορώ να κάνω πράγματα με το παιδί όταν μεγαλώσει».

Οι διακρίσεις του παραολυμπιονίκη

  • Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας Δρόμου και Πίστας
  • Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας στην Ολλανδία (2015-2016-2017): 3η θέση στην αντοχή και 10η στο χρονόμετρο
  • 8η θέση στην αντοχή και 11η στο χρονόμετρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιταλία
  • 14η θέση στην αντοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βέλγιο
  • 10η θέση στα 3χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας στην Αμερική

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.