Τραγική ειρωνεία για τον Ιμάντ Ζέιν: Το καλοκαίρι είχε βαφτίσει τα δίδυμα παιδιά που απέκτησε με την 32χρονη σύζυγό του

November 4, 2023


Ο Ιμάντ Ζέιν είναι ο 63χρονος εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στη Βούλα. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο άντρας μόλις το καλοκαίρι είχε βαφτίσει τα δίδυμα παιδιά, που απέκτησε με την 32χρονη σύζυγό του και δεν θα τα δει να μεγαλώνουν.Οι λόγοι που οδήγησαν τον 63χρονο εφοπλιστή να βάλει χθες (2/11) τέλος στη ζωή του παραμένουν αδιευκρίνιστοι.Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ελληνοσύρ…

...ος βρέθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα νεκρός στο υπόγειο της μονοκατοικίας του. Τον εντόπισε η γυναίκα του και ένας φύλακας, ενώ δίπλα στο σώμα του ήταν μια καραμπίνα.Παρότι αρχικά εξεταζόταν και το σενάριο του ατυχήματος, τελικά επρόκειτο για αυτοκτονία, καθώς ο άτυχος άνδρας...

Ο Ιμάντ Ζέιν είναι ο 63χρονος εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στη Βούλα. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο άντρας μόλις το καλοκαίρι είχε βαφτίσει τα δίδυμα παιδιά, που απέκτησε με την 32χρονη σύζυγό του και δεν θα τα δει να μεγαλώνουν.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 63χρονο εφοπλιστή να βάλει χθες (2/11) τέλος στη ζωή του παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ελληνοσύρος βρέθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα νεκρός στο υπόγειο της μονοκατοικίας του. Τον εντόπισε η γυναίκα του και ένας φύλακας, ενώ δίπλα στο σώμα του ήταν μια καραμπίνα.

Παρότι αρχικά εξεταζόταν και το σενάριο του ατυχήματος, τελικά επρόκειτο για αυτοκτονία, καθώς ο άτυχος άνδρας είχε στείλει μήνυμα στη γυναίκα του, ενημερώνοντάς την για τις προθέσεις του. “Συγχώρεσε με για αυτό που θα κάνω” φέρεται να έγραψε στο επίμαχο μήνυμά του και ένα λεπτό αργότερα πάτησε τη σκανδάλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.