Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Σοκ στο σπίτι

October 31, 2020


Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.
Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφ…



Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Ζακ να μην κάνει καμία χρήση του βέτο στο προηγούμενο επεισόδιο.

Στο σπίτι υπήρξε για ακόμη μια φορά ταραχή, αφού ο «Μεγάλος Αδελφός» ανακοίνωσε έναν νέο κανόνα, που πλέον ισχύει, αλλά ένας εκ των παικτών δε θα μπορέσει να ζήσει την επιρροή του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη, που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό 29/10 επεισόδιο

Χαμός για ακόμα ένα βράδυ 29/10 στο σπίτι του Big Brother! Εκτός από φωνές, τσακωμούς και υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή τη φορά σημειώθηκε και ένα ατύχημα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κεχαγιά!

Λίγο μετά την ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αποκαταστάθηκε η… τάξη και αποφάσισαν να το ρίξουν στις φάρσες. Θύμα αυτή τη φορά ήταν ο… δείτε τα highlights του Big Brother στο Youweekly.gr


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.