Έξω φρενών ο Μικρούτσικος: «Ο άσχετος, ο ανύπαρκτος… Είμαι έξαλλος…»

October 30, 2023


Μπορεί στην αρχή να μην ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος ο παρουσιαστής, όμως, έγινε έξω φρενών και άρχισε να φωνάζει στον αέρα, κατηγορώντας τον Light και ξεσπώντας στο πρόσωπό του.«Είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άστα να πάνε στο δι@ολ@. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ελληνική μουσική, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light…

...-3','ezslot_4',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}«Είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άστα να πάνε στο δι@ολ@. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ελληνική μουσική, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει...

Τα όσα είπε ο Light στο τελευταίο live του Fame Story για το ρεμπέτικο τραγούδι κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα 30/10 ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα.

Μπορεί στην αρχή να μην ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος ο παρουσιαστής, όμως, έγινε έξω φρενών και άρχισε να φωνάζει στον αέρα, κατηγορώντας τον Light και ξεσπώντας στο πρόσωπό του.

«Είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άστα να πάνε στο δι@ολ@. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ελληνική μουσική, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει τι είναι ο αδερφός μου;Μικρούτσικος Light

Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος… Μα θα τρελαθούμε; Τον έχουμε και στην επιτροπή ενός talent show, που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας για τον Light; Δεν με κατουράτε λέω εγώ τώρα… Δεν είπα τη γνώμη μου, απλά είμαι έξαλλος», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Ως ένα τίποτα αξιολογείται η ελληνική μουσική; Ως ένα τίποτα, boring πράγμα. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί όταν περάσει η μπογιά του; Κριτής της ελληνικής μουσικής ο Light;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.