«Είναι η βοηθός μου, ο συνεργάτης μου! Δε δουλεύει, μεγαλώνει τα τρία παιδιά» – Οι αποκαλύψεις του Ηλία Βαλάση για την οικογένεια και τη σύζυγό του

October 30, 2023


Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ”Fay’s Time” με τον ηθοποιό να κάνει μιλάει για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και για την οικογένειά του, που τόσο αγαπάει.Σήμερα, ο Ηλίας Βαλάσης είναι πατέρας τριών παιδιών (δείτε εδώ το φύλο του τρίτου, που γεννήθηκε πρόσφατα) με τον ίδιο να μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια τόσο για εκείνα, όσο και για τη μητέρ…

...α τους και σύζυγό του.Η γυναίκα του Ηλία Βαλάση είναι μάλιστα και μεγάλη θαυμάστριά του στις παραστάσεις του, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε, ότι έχουν αποφασίσει η γυναίκα να μην δουλεύει και να μεγαλώνει τα παιδιά τους.Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση για την οικογένειά του«Η γυναίκα...

Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ”Fay’s Time” με τον ηθοποιό να κάνει μιλάει για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και για την οικογένειά του, που τόσο αγαπάει.

Σήμερα, ο Ηλίας Βαλάσης είναι πατέρας τριών παιδιών (δείτε εδώ το φύλο του τρίτου, που γεννήθηκε πρόσφατα) με τον ίδιο να μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια τόσο για εκείνα, όσο και για τη μητέρα τους και σύζυγό του.

Η γυναίκα του Ηλία Βαλάση είναι μάλιστα και μεγάλη θαυμάστριά του στις παραστάσεις του, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε, ότι έχουν αποφασίσει η γυναίκα να μην δουλεύει και να μεγαλώνει τα παιδιά τους.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση για την οικογένειά του

«Η γυναίκα μου είναι η βοηθός μου, είναι ο συνεργάτης μου. Δε δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα τρία παιδιά, η δουλειά της είναι αυτή, να βοηθάει εμένα να είμαι αυτό, που πρέπει. Μ’ άρεσαν πολύ τα παιδάκια, αλλά ποτέ δεν σκεφτόμουν, ότι εγώ μπορεί να κάνω οικογένεια και να τελικά, που όλα αλλάξανε…μακάρι να είχα 10 παιδιά, μακάρι», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.