Η Βασιλική και η Κέλλυ ήταν οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες με τις δημιουργίες τους.
Οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην Βασιλική και έτσι η Κέλλυ Σταγκίκα βρέθηκε εκτός του Project Runway.
«Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Θα ήθελα να δείξω κι άλλα δεν πειράζει», είπε η Κέλλυ Σταγκίκα κατά την αποχώρηση της καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
Η στάση της συγκίνησε και την κριτή του show Ρούλα Ρέβη που σχολίασε: «Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί είμαι και μαμά. Σε βλέπω σαν παιδάκι.
Ξέρω ότι ζεις και δουλεύεις στη δουλειά των γονιών σου που σημαίνει ότι το αγαπάς πάρα πολύ αυτό και θες να το κάνεις. Είναι παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι σταματάς, γιατί το βλέπω στα μάτια σου πόσο πολύ το θες».
Η Κέλλυ Σταγκίκα μίλησε για την αποχώρηση της και τη συμμετοχή της στο Project Runway στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Έλα, Χαμογέλα»:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.